Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Salgın tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de ekonomik anlamda sıkıntılara neden oldu. Devletin teşviği ile bankalarda harekete geçerek bu süreçte ekonomik sıkıntılara destek olmak için kredi kartı ve kredi borçlarının ertelenmesi için müşterilerine fırsat tanımaya başladı. Peki Akbank borç ödeme ertelemesi nasıl yapılır? Sorusunun cevabını sizler için araştırdık…

İhtiyaç,konut,işyeri,taşıt kredisi ve artı para ertelemeleriniz için Akbank İnternet üzerinden erteleme talebi yapabilirsiniz. 

Akbank ekonomik destek ihtiyacı duyan müşterileri için kredi kartı borç ödemelerini en fazla 3 aya kadar erteliyor. Şimdi sizlere erteleme işleminin nasıl yapıldığını basamaklarıyla ele alalım.

Kredi kartı borç erteleme işlemi hizmetinden yararlanmak isteyen Akbank müşterileri, öncelikle Akbank’ın resmi web adresine giriş yapmalı.

Bu işlem online üzerinden basit adımlarla şu şekilde yapılıyor.

-Akbank’ın resmi web adresine giriş yapılmalı

-Kredi –> Kredi Hesaplarım adımlarını izledikten sonra, ertelemek istediğiniz krediyi seçin.

-Kredi Detayı'na tıklayın.

-Sağ tarafta yer alan Erteleme butonuna tıklayın.

-Ödemeye başlamak istediğiniz ayı seçin.

-Yeni ödeme planınızı görüntülendikten sonra ve onay butonuna basarak işleminizi tamamlayın.



Onlıne işlemleri aktif  olarak kullanamayan Akbank müşsterileri, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayıp müşteri temsilcisine bağlanarak da kredi erteleme işlemlerini kolayca yaptırabilirler.