AYDINPOST HABER SERVİSİ/Özgür DEDEOLUK- Dans, bale, jimnastik gibi çeşitli alanlarda eğitim vermeye dört yıl önce başlayan Sehes Spor Merkezi Aydınlıların büyük bir ihtiyacını daha karşılıyor. Sehes Spor Merkezi Aydın gibi denize yakın bir ilde önemli bir ihtiyaç olan güvenli ve bilinçli yüzme konusunda kurslar veriyor. Katılımcılar güvenli ve bilinçli yüzmeyi öğrenirken aynı zamanda vücutlarındaki kasların tamamının çalışmasını sağlayarak sağlıklı bir yaşam konusunda da adım atıyorlar.

“Dört-altı yaş arası çok talep oluyor”

Özellikle çocuk gruplarının ihtiyaçlarını karşılayan Sehes Spor Merkezi 4 ile 12 yaş arasındaki çocuklara hizmet veriyor. Dört ile altı yaş arasında yoğun talep olduğunu belirten Sehes Spor Merkezi Yüzme Havuzu Koordinatörü Erkan Karadeniz merkezin hizmetleri hakkında sözlerini şöyle sürdürdü. “Çocuk gruplarımıza hafta içi üç gün, günde bir saat olmak üzere eğitimler veriyoruz. Kurslarımız bir ay sürüyor. Devam etmek isteyenler kademe atlayarak devam edebiliyorlar.”

Ayak çırpmadan balık atlamaya kadar sürüyor

Çocuklara ayak çırpma, baloncuk çıkarma, nargile gibi temel eğitimler verildiğini daha sonra bordoyla ilerlemeye başlandığı belirten Erkan Karadeniz sonra zamanla derin kısımlarda yüzme, kulaç gibi eğitimlere geçildiğini ifade etti. Bir aylık süre zarfında balık atlamaya kadar gidebilen katılımcıların olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Erkan Karadeniz katılımcıların eğitimlerini ikinci aya uzatmalarının ve Anemon otelinin kendileriyle çalışmaya devam etmesinin başarılı bir iş yaptıklarının en büyük göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

“Erkek yetişkinlere özel derslerimiz var”

On iki yaşından büyüklerin de yüzme eğitimi alabildiği kurslarda 12 yaş üzeri kadınlara genel eğitimle birlikte özel ders de veriliyor. Erkek yetişkinler de bire bir eğitimden yararlanabiliyorlar. Erkan Karadeniz, özel derslerden katılımcıların özellikle 5 günlük paket program aldıklarında yüzde 90’a varan bir başarı garantisi verdiklerini belirtti.

Eğitimli çalışanlar…

Alanında eğitimli, güvenlik ve cankurtaran belgelerine sahip 7 uzman çalışanın görev yaptığı kurslarda katılımcıların kurslardan memnun kalmaları yolunda çalışmalar yapılıyor.

“Geri bildirimler başarımızı gösteriyor”

Katılımcılardan geri dönüşün olumlu olduğunu dile getiren Erkan Karadeniz katılımcıların ikinci ayda da kademe atlayarak kurslarına devam etmelerinin müşteri memnuniyetini gösteren en önemli veri olduğunu ifade etti. Bir şeyler öğretmenin zevkini de yaşadıklarını belirten Erkan Karadeniz bir ayda balık atlamaya kadar giden katılımcılarımız, onlardan aldığımız teşekkürler bizim başarımızı gösteriyor diyerek sözlerini noktaladı.

Kurslardan faydalanmak için…

Kurslar hakkında daha fazla bilgiyi 533 435 20 66 ve 0553 343 66 26 nolu telefonları arayarak veya Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 1957 Sokak NO:3 adresinden yüz yüze görüşerek alabilirsiniz.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

sany0202.jpg

sany0219.jpg,sany0243.jpg

sany0262.20120718161731.jpg

sany0275.jpg

sany0286.jpg

sany0287.jpg