Eskişehir'de yeni yıl eğlencesinden dönen 3 genç kimliği belirsiz iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıcı sonucu gençlerden ikisi ölürken ağır yaralanan bir gencin tedavisi sürüyor. Olayın failleri ise kayıp.

Eskişehir'deki çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, gece yeni yıl eğlencesinden dönerken bıçakla yaralanan ve Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırılan Mahmut Niyazi Günaydın (20), yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gece, Arifiye Mahallesi Hamamyolu Caddesi'nde yeni yıl eğlencesinden dönen Cemil Çalıkuşu (22), kardeşi Cem Çalıkuşu (20) ve Mahmut Niyazi Günaydın (20), kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından bıçakla yaralanmıştı.

Ağır yaralanan Cemil Çalıkuşu kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılmamış, kardeşi Cem Çalıkuşu ile Mahmut Niyazi Günaydın ise Eskişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Cem Çalıkuşu'nun tedavisi sürüyor.

Saldırganın eşkalinin belirlenmesi için olay yeri yakınındaki iş yerlerine ait güvenlik kamera görüntülerinin incelendiği bildirildi.

cnnturk