Uluslararası Rotary 2440. Bölgesi tarafından yürütülen ve 32 okula giysi ve malzeme desteğini içeren “Düşler Konvoyu Projesi” kapsamında Aydın Hüseyin Arslan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi"ne giysi, kırtasiye ve spor malzemesi yardımı yapıldı.
Okul Binası önünde gerçekleşen törende Düşler Konvoyu tırı tarafından okula getirilen malzemeler, görevliler tarafından indirilerek okula indirildi. Buradaki törene Aydın Hüseyin Arslan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Nevzat Demir, Aydın Güzelhisar Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Temren ve kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Okula yapılan yardım hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Ahmet Temren, Uluslararası Rotary 2440. Bölgesi tarafından yürütülen Düşler Konvoyu Projesinin Türkiye"deki 32 okula giysi ve malzeme desteğini içerdiğini söyledi. Proje kapsamında Aydın"da Hüseyin Arslan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi"ne eğitim yardımları yapıldığını ifade eden Temren; yapılan yardım malzemeleri arasında giysi, kitap, kırtasiye, spor malzemeleri, boya ve tefrişat malzemelerinin bulunduğunu açıkladı. Proje kapsamında aynı okulda önümüzdeki günlerde sağlık ekipleri tarafından diş ve göz sağlığı taraması yapılacağını duyuran Temren, ayrıca diş sorunu bulunan öğrencilerin tedavilerinin kendileri tarafından karşılanacağını sözlerine ekledi.