Aydınlılara 2004 yılından bu yana eğitimde vizyon açan projeleriyle hizmet veren Aslı ve Mustafa Kavaklı çiftinden yepyeni bir proje daha. Kavaklı çifti yeni projesiyle öğretmenleri adeta evinize getirecek.

Bidersanlatimi.com projesiyle eğitimde vizyon açmaya hazırlanan Aslı ve Mustafa Kavaklı, bu yöntemle canlı ders anlatımlarıyla, öğretmenleri öğrencilerin evine kadar götürmüş olacak.

Sınıf ortamlı etkileşim sağlayacak

Bidersanlatimi.com projesi hakkında bilgi veren şirket ortağı Aslı Kavaklı "Ders kayıt ortamını organik sınıf ortamında gerçekleştiriyoruz. Öğrenciler böylece kendini sınıf ortamında hissediyor ve öğrenme etkileşimi üst düzeye çıkıyor. Her şey doğal, düşünsenize evdesiniz ama sınıfta ders görüyor gibi derslere giriyorsunuz, sorular sorabiliyor ya da takıldığınız yerde öğretmene ulaşıp sorunun çözümünü sağlayabiliyorsunuz" dedi.

Toplam 9 kişiden oluşan sınıflarda eğitime başlayacaklarını aktaran Aslı Kavaklı, "Pandemi süreciyle birlikte online eğitimin farkındalığı daha da arttı. Bidersanlatimi.com ile anne babalar hem eğitim harcamalarından tasarruf edecekler hem de sınırsız bir eğitim imkânından faydalanacaklar. Kursa ya da dershaneye gitmeden kurstaymış gibi, online oldukları her yerden derslere katılabilecek olan öğrencilerimiz için bu hizmeti oldukça ekonomik koşullarda veriyoruz; hem paradan hem de zamandan çok yüksek kazanç elde etmiş olacaklar. Online eğitimde çıta atlayıp, kaliteyi oldukça yükselttik, Detaylı bilgi almak için bizimle Bidersanlatimi.com üzerinden iletişime geçebilirler" diye konuştu.