Eğitim-Bir-sen Aydın Şubesi ile Toros Üniversitesi arasında imzalanan Yüksel Lisans protokolü Aydınlı eğitimcilere tanıtıldı. ADÜ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Sekreteri İsmail Yiğit, Eğitim-Bir-Sen Nazilli Temsilcisi Özkan Yıldırımkaraman, Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Mali Sekreteri Nural Çam, Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Teşkilatlanma Sekreteri Hamza Ünal Cengiz ve Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Mali Sekreteri Göksel Baran katıldı.
Eğitim-Bir-sen Aydın Şubesi ile Toros Üniversitesi arasında imzalanan Yüksel Lisans protokolü hakkında bilgiler veren İsmail Yiğit, Eğitim Bir Sen olarak sendikacılığa kattıkları yeni bir değeri paylaşmak istediklerini belirterek, “Toros Üniversitesi ile Yüksek Lisans anlaşması yapmış bulunmaktayız. İlk kez bu kadar düşük bir ücret karşılığı yapılan bu antlaşmaya Eğitim Bir Sen Aydın Şubesi olarak büyük bir önem atfediyoruz. Bu yüzden amacımızın hedefe ulaşması noktasında siz değerli Basın mensuplarından katkı bekliyoruz. Eğitim Bir Sen Aydın Şubesi olarak Toros Üniversitesi ile Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında üyelerimize özel Tezsiz Yüksek Lisans Sözleşmesi yapmış bulunmaktayız. Ücretin tamamı 3 bin 750 TL olup 10 eşit taksitte ödeme imkânı vardır. Yüksek Lisansa Başvuru için 55 alma şartı bulunsa da programa devam ederken ALES’e girmek de mümkündür. Önümüzdeki günlerde programa başvurular alınmaya başlanacak, kayıtlar Ağustos ayında tamamlanmış olacaktır” dedi.
Yüksek Lisans programı kapsamındaki eğitim öğretimin Cumartesi ve Pazar günleri Aydın’da yapılacağını açıklayan Yiğit, “ 30 katılımcı sayısını bulan ilçelerimizde sınıf açmak mümkün olabilecektir. Gerekli katılım sayısına ulaşıldığı takdirde diğer alanlar olan Eğitim Sosyolojisi, Eğitim Psikolojisi gibi alanlarda Yüksek Lisans yapma imkânı vardır. Bizler yapmış olduğumuz bu çalışmaya en az 200 üyemizin katılacağını hesaplıyoruz. Nihai hedefimiz bütün üyelerimizin Yüksek Lisans yapmasıdır” diye konuştu.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png106.20120629124448.jpg