Aralarında hastanenin sahibi olan AK Parti Aydın milletvekili Metin Yavuz, hastane genel müdürü Berk Atik, Didim Polis Akademisi Derneği Başkanı Olcay Ilgaz Tiryaki’nin yanı sıra doktor, hemşire ve tıbbi sekreterlerden oluşan heyet ellerindeki çöp poşetleriyle çevremizi temiz tutalım diyerek Hastane çevresi ve bazı kesimlerde çevre temizliği yaptı. 
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “İnsan sağlığından önemli başka bir şey olamaz. Sağlıklı bir yaşam için ise temizlik çok önemlidir. Ama ne yazık ki sorumsuzluk örneği gösteren bazı kesimlerin gelişi güzel attıkları çöplerden dolayı sokaklarımız ne yazık ki kötü görüntü sergiliyor. Bizler de sosyal sorumluluğumuz gereğince değerli   çalışma arkadaşlarımızla birlikte, tertemiz bir çevre için el ele vererek Söke’deki hastanemiz çevresindeki sokaklar da biriken çöpleri toplayarak daha temiz bir görüntü olmasını sağladık diye düşünüyorum. Tabi bu sorumluluk sadece bizlerin değil, aynı coğrafya da yaşadığımız tüm hemşehrilerimiz için de geçerli. Eğer bizler çöpümüzü ortak yaşam alanlarına veya gelişi güzel sokaklara atmaz bunun yerine çöp konteynerlerine atarsak, daha temiz bir çevreye sahip olmak hiç zor olmayacaktır. Bu konuda değerli hemşehrilerimizden de aynı hassasiyeti göstermelerini umut ediyor, değerli çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

whatsapp-image-2018-08-17-at-17.04.41-(1).jpegwhatsapp-image-2018-08-17-at-17.04.40.jpegwhatsapp-image-2018-08-17-at-17.04.41.jpegwhatsapp-image-2018-08-17-at-17.04.42.jpeg