Trabzonspor'da gündem Şenol Güneş

Turkcell Süper Lig'de kalan üç haftayı kayıpsız atlatmanın planlarını yapan Trabzonspor'da, gizlice süren teknik direktör arayışlarında yönetim kurulu Şenol Güneş ismi üzerinde karar kıldı.

Önümüzdeki günlerde tecrübeli teknik adama resmi bir teklif yapmaya hazırlanan yönetim içinde özellikle Başkan Sadri Şener'in, bu isim konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. Ancak Şenol Güneş'in daha önce iki kez çalıştığı ve yollarını ayırdığı Trabzonspor'a tekrar dönmeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

Bu arada yönetimin Şenol Güneş dışında Samet Aybaba ve Ertuğrul Sağlam'la da görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

YENER: "ŞENOL GÜNEŞ'E ÇOK SICAK BAKIYORUZ"

Bordo - mavili takımın Genel Sekreteri Hasan Yener, Şenol Güneş'in listelerinin üst sıralarında olduğunu belirterek, "Şu anda her hangi bir hocaya teklif yapmadık. Ama Şenol Güneş camiamızın da sıcak baktığı isimlerden birisi" diye konuştu.

Yener, futbolculara gelen teklifleri değerlendiremeyi düşünmediklerini de belirterek, "Henüz hiçbir futbolcumuz için resmi teklif almadık ancak geldiği taktirde de kimseyi satmayı düşünmüyoruz. Bir futbolcunun yerine ondan daha yeteneklisini almadan kimseyi satmayı düşünmüyoruz" dedi.

ÖZEN: "SONG'LA BİR SORUNUMUZ YOK"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ahmet Özen, hafta sonu Bursaspor ile çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını belirterek, "Futbolcularıma güveniyorum. Umarım o maçtan istediğimiz alacağız. Biz kısa vadede büyük başarılar elde etmeyi amaçlıyoruz. Genç futbolcuları kazanamk uzun vadeli bir iş. Bizim amacımız kalan üç maçımızı da kayıpsız atlatmak" diye konuştu. Özen, Song'la her hangi bir problemleri olmadığı da belirterek, "Kocaelispor maçı öncesi takım listesini belirlediğimde kadroda 4 durdurucuya gerek olmadığını düşündüm. Bu nedenle Song'u kadroya almadım. Kendisiyle her hangi bir görüşmem olmadı. İddiaların çoğu asılsız. Song'da bizim diğer futbolcularımız gibi çok değerli" diye konuştu. Özen, Faty Papy ve Göksu'yu ise duruma göre değerlendirebileceklerini söyledi.

BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Trabzonspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik Direktör Ahmet Özen yönetiminde yapılan çalışmaya salonda çalışan kaleci Tolga Zengin'le, hafif sakatlığı nedeniyle doktor kontrolünde düz koşu yapan Gökhan Ünal dışında tüm futbolcular katıldı. Bordo - mavili futbolcular idmanda kısa süreli düz koşunun ardından, iki grup halinde pas çalışması ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Çift kale maç sırasında futbolcuların oldukça hırslı olduğu gözlenirken, Alanzinho ise yaptığı sempatik hareketlerle takım arkadaşlarının beğenisini topladı.- Hürriyet