Sylvester Stallone’nin baş rolünde yer aldığı Rambo Last Blood filminden hayranlarını heyecanlandıran ilk fragman geldi.

Rambo: Last Blood filmden ilk fragman geldi. 11 yıl sonra tekrar hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Rambo serisi Rambo Last Blood filminden son yayınlanan fragman ile izleyicileri şimdiden heyecanlandırmaya başladı. 1982 yılında ilk defa izleyicinin karşısına çıkan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesi yaratan Rambo filmi, serinin son filmi ile izleyicilere veda edeceği mesajı aylar önce filmin ünlü başrol oyuncusu 72 yaşındaki Sylvester Stallone tarafından verilmişti. Rambo 5: The Last Blood ismiyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan ve bu film ile hayranlarına veda etmeye hazırlanan ünlü oyuncu Sylvester Stallone film çekimleri için spor salonunda tekrar çalışmaya başladığını fakat artık belirli bir yaşa geldiği için oldukça zorlandığını ve sağlık sorunları yaşadığını geçtiğimiz günlerde ifade etmişti.

Yönetmenliğini Adrian Grunberg’in üstlendiği Rambo 5: The Last Blood filminde Rambo karakteri bu defa savaşın içinden çıkarak kendini emekliliğe adapte etmenin uğraşı içerisinde olarak karşımıza çıkıyor fakat işler pek istediği gibi gitmiyor. Serisinin ilk filminden tam 40 yıl sonra tekrar izleyicilerin karşısına çıkan Rambo bu defa hayranlarına veda ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda başrolde Sylvester Stallone yer alırken, Paz Vega, Óscar Jaenada, Yvette Monreal, Adriana Barraza ve Sergio Peris-Mencheta gibi isimler de yardımcı oyuncu olarak filmde boy gösteriyor.



Geri kalan yaşamında sakin bir hayat yaşamak isteyen Rambo bir çiftlikte huzurlu yaşamak isterken hayat onu Meksikalı insan tacirleriyle karşı karşıya getiriyor. Aksiyon ve macerayı sonuna kadar izleyicilere yaşatacak serinin son filmi Rambo 5: The Last Blood 20 Eylül 2019 tarihinde izleyicilerle buluşacak.