Değerli okuyucularım Aydın ilinde şu an her şey Aydın AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN Sayın Mustafa Savaş ve Sayın Metin Yavuz Beyin iki dudağının arasında.

Sn. Mustafa Savaş KİT Komisyonu Başkanı, Sn. Metin Yavuz ise Genel İdare Kurulu üyesi.

Sn. Bekir Kuvvet Erim ise (bana göre) lüzumsuz işlerle uğraşyor.

Sn. Rıza Posacı’ya

AYDIN EFELER İLÇESİ üstüne çöken B*K kokusunun ve çürük yumurta kokusunun yanı sıra Menderes Nehrinin kirlenmesinin en büyük sebebinin Aydın Otogar yanındaki MERKEZ ARITMA OLDUĞUNU ifade ettim. ADÜ’den istenen tarla tahsisinin ADÜ tarafından yapılmadığını,

Vali Beyin ve ADÜ Rektörü’nün bu tahsis konusunda Aydın AK Parti milletvekillerinden çekindiklerini düşündüğümü ifade ettim.

Sayın Rıza Posacı, konuyu bilmediğini söyledi.

ŞİMDİ TEKRAR YAZIYORUM…

Değerli okuyucularım,

12.08.2019 yani bu yılın Ağustos ayında yazdığım yazıda aynen aşağıdaki satırları yazdım

MERKEZ ATIK SU ARITMA TESİSİ

Merkez atık su arıtma tesisi 450 kilometrekarelik alanda bulunan yerleşim yerlerini kapsayan, 750.000 eş değer nüfusa hitap edecek, 150.000 m3/gün kapasiteli, ileri biyolojik atık su arıtma tesisidir.

Efeler ilçe merkezi, Efelere ilçemize bağlı

Baltaköy, Doğankoy, Gölhisar, İmam köy, Kardeş köy, Kızılca köy, Kuyulu, Şevketiyle, Mesutlu, Ovaleymiş, Şahnalı, Tepeköy, Yılmaz köy mahalleleri,

   İncirliova ilçe merkezi ve İncirliova ilçemize bağlı

   Dere ağzı, Elbeyli, Hacıaliobası, Osmanbükü, Acarlar, Sandıklı, Sınırteke, Yazıdere mahalleleri,

  İşte bu tesis ,

Aski Bu Projede EFELER ilçesi merkez alınırsa batısı Sınırteke ile doğusu Koca gür Menderesin Karşı tarafı Batısı Güdüşlü ile doğusu Orhaniye olacak tüm bu kanalizasyonlar pissular BU MERKEZ ARITMAYA BAĞLANACAK.

Osmanbükü mahallesi Cevizlitarla mevkiinde bulunan 201 ada 38 parselde konumlu taşınmaz

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 03.07.1996 tarih ve 68581 sayılı yazıları uyarınca 490.525,50 m hazine arazisi olan 201 ada 38 parsel Adnan Menderes Üniversitesine tahsisi yapılmıştır.

Tahsis edilen bu alandan 99.193 m2’lik kısmı merkez ileri biyolojik atık su arıtma tesisi yapılması için Adnan Menderes Üniversitesinden BU ARAZİ istenmiştir.

06.06.2018 tarihinde istenmiş o dönemdeki rektör CAVİT BİRCAN VE YARDIMCISI TÖRÜN ÖZER red etmiştir.

AYDIN ASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ,

03.07.2019 yeni bir yazı ile araziyi tekrar istemektedir.

Bu arazi eğer verildiği takdirde Aydın ili her ne kadar Jeotermalden ötürü ŞİKAYET ETSE DE,  Büyük Menderes 450KM lik alanın kanalizasyon sisteminin yapılmasıyla Hem Büyük Menderes Kurtulacak hem de Aydın Vadisi pis kokudan kurtulacak.

Aydın Ovası VE EFELER İLÇESİ üstüne çöken pis kokunun önemli kısmı budur .

 

  Şu An Aydın ilin de Oto Garajın oradaki arıtma tesisi 25 yıl evvel yapılmıştır, günümüz biyolojik arıtmalarına uymadığı için Aydın ili pis koku içinde kalmaktadır, özellikle güneyden esen rüzgârlar tüm Aydın Ovasını pis kokuya boğmaktadır.

  Tabii Hassas OVA İLAN EDİLEN MENDERES ovası ve nehri pislik altındadır.

 Bu Aydın OTOGAR YANINDA BULUNAN MERKEZ ARITMA BU ARAZIDE İSTANBUL YEŞİLYURT HAVALİMANININ YANINDAKİ AYAMAMA DERESİ ARITMA TESİSİ GİBİ OLACAK. 

SIKI DURUN BAKANLIK BU YERİ BİR AN ÖNCE VERİN DİYOR BUYRUN YAZILARI

09.01.2018 TARİH Sayı: 22850967-250-8200

Tarım ve Orman Bakanlığı Yazısı.

Aydın Valisini ve Adnan Menderes Üniversitesi’ni de suçlamak istemiyorum ancak gizli bir elin bu işi engellediği kesin.

Ancak Aydın halkını bok kokusuna reva görenlerin Aydın halkı tarafından çok iyi bilinmektedir.

ŞİMDİ BURADAN SESLENİYORUM AYDIN HALKI NİYE B*K KOKUSUNA REVA GÖRÜLÜYOR?

 

Sn Posacı, bana Umurlu arıtmasını sormuştun. Aydın Aski Genel Müdürü Sn. Hakan Olgaç ile konuyu konuştum, 2020 yılında projeleri bitmiş ihaleye çıkılacak, dedi bilgin olsun.

                                               ,

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ KENDİLERİNE VERİLECEK BURS İÇİN SN. RIDVAN EŞİN 10 TL VERİR MİSİNİZ KAMPANYASININ BAŞLAMASINI BEKLİYOR

Değerli okuyucularım,

18 litrelik gaz tüpünün fiyatı 118 TL üniversite öğrencisinin ve fakir halkın hayatında 18 litrelik tüpün ne olduğunu bilen bilir.

Şu an emekliler fakir fukara garip guraba açlık sınırında. Aydın ilinde Sayın Özlem Çerçioğlu Aydın ilinde hiç kimse aç yatağa girmeyecek derken Aydın ilinde birçok fakir fukaranın açlığını ortaya koymuştur.

Şu an Aydın incirin başkenti öyle mi? Peki kilosu iyi bir incirin fiyatı 40 TL.

Fakir fukara alabiliyor mu veya Aydın ilinde okuyan kaç öğrenci önemli besin kaynağı olan incirden ayda kaç kilo alabiliyor?

Aydın’da zeytinyağı, kestane, et fakir fukara bundan üniversite öğrencisi kaç kilo alabiliyor söyler misiniz?

  

Aydın ADÜ’de okuyan öğrencilerin büyük çoğunluğu köylerden üniversite KAMPÜSÜNE TA DAĞIN BAŞINA YAYA ŞEKİLDE YÜRÜYEREK GELİYORLAR.

Hangi akıl Aydın ovasında üniversite kampüsü yapmak varken dağın tepesine üniversite yapmıştır?

İşte bu üniversitede okuyan fakir çocuklar ve üniversite hastanesinde tedavi görecek hastalar yaya çıkarak bu yerlerde tedavi görüyorlar veya tedavi oluyor.

Peki yazık değil mi bu çocuklara?

Diyeceksiniz ki Ahmet Gözen nerden biliyorsun? Evet Beyler Biliyorum aydın’a geldiğimde cuma namazlarımı genellikle üniversite camisinde kılıyorum.

Öğrenciler ile iç içe oluyorum dertlerini dinliyorum onların dertleri ile de dertleniyorum.

Kendilerine şunu sordum milletvekilleri, vali, ya da bir başka yetkili gelip sizlerle derlendi mi? “Hayır Ahmet Abi soran bile olmadı” dediler.

Şimdi Sayın Rıdvan Eşin “10 TL VERİR MİSİNİZ?” kampanyası için ön ayak olunca vay efendim Rıdvan Eşin kendi reklamını yapıyor diye kıyamet koparıyorlar.

Beyler hayrın reklamı olmaz.

Sn. Rıdvan Eşin’ı yakından tanıyorum.

Konunun başlangıcında o var ama ASLA UYGULAMA NOKTASINDA O YOK.

ADÜ ÜNİVERSİTESİ BURS VERİLECEK KİŞİYİ TAYİN EDECEK PARA DA ÜNİVERSİTENİN VAKIF HESABINDA TOPLANACAK.

Tabii Sn. Rıdvan Eşin geçmişte AK PARTİ’DEN AYDIN BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkan aday adayı olunca AK PARTİ içinde özellikle milletvekilleri seviyesinde karalamalar başladı.

ADÜ REKTÖRÜNE “Bu işe sen girme diyenlerin” olduğunu da duyuyorum.

Bu arada ADÜ FAKİR FUKARA ÖGRENCİLERİ bu bursun olmasını dört gözle bekliyor. Ben buradan sesleniyorum, buyrun beyler çıkın ortaya en az 1000 öğrenciye siz yardım kampanyası açın, 400 TL’lik burs verin.

Ama olmaz ahlaksızlık almış başına gidiyor. Fakir fukara öğrenciye burs verilmesine engel oluyorlar. Yetmezmiş gibi buna ön ayak olan kişileri suçluyorlar.

 

TERBİYESİZLİK DİZ BOYU.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNE sesleniyorum, Aydın AK Parti il Başkanına sesleniyorum, Aydın Valisine sesleniyorum,

Sayın Özlem Çerçioğlu Aydın fakir fukarası için AYBA ile koşturuyor. Siz de ADÜ’DEKİ FAKİR FUKARA ÖĞRENCİLERE BURS KAMPANYASI için koşturun.

AÇIN kampanyayı EĞER KAPI KAPI DİLENMEZ İSEM NAMERDİM.

Çünkü bu gençler bizim geleceğimiz.

Geçmişte FETÖ bu fakir fukara gençleri kandırarak ağına düşürmüştür.

Şu anda bile bazı TARİKATLAR BU KONUDA MÜTHİŞ ÇALIŞIYORLAR.

Buradan yerel yönetimde çalışan kendilerini Atatürkçü sayanlara sesleniyorum GARDROP ATATURKÇÜLÜĞÜ yapmayın bu fakir fukara gençlere sahip çıkın.

ADÜ Rektörü Osman Kardeşim lütfen biran evvel ADÜ Vakfı’nda hesap açtır. Bu fakir fukara gençlere burs verelim.

Sen de fakirlikten geldin bu çocuklar şimdi senin gözüne bakıyorlar.