Efeler Belediyesi destekleriyle, ücretsiz olarak sahnelenen “Sevgi Tohumları” oyununun müzikleri ve diğer sürprizleriyle Umurlu Mahallesi’ndeki çocuklardan büyük beğeni aldı.

Efeler Belediyesi Umurlu Mahallesi Kültür Sanat Merkezi’nde 7-10 yaş arası ilköğretim öğrencilerine yönelik sahnelenen “Sevgi Tohumları” adlı çocuk oyunu gün boyunca 3 seans olarak sahnelendi. Büyüklerin sözünden çıkmamanın ve tanınmayan kişilere karşı mesafeli olunmasının öğretildiği oyunu bir günde yaklaşık bin çocuk izledi. Yaklaşık bir saat süren oyuna büyük ilgi gösteren ilköğretim öğrencileri salonu tıklım tıklım doldurdular.

Oyunla ilgili konuşan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan “Çocuklarımızın sosyalleşmesi, kendini geliştirmeleri için pek çok etkinlik düzenliyoruz. Kültür Sanat Evlerimiz ve merkezlerimiz bu anlamda merkez haline geldi. Buralarda çocuklarımıza yönelik eğitimler veriyoruz. Eğitim hayatlarının yanı sıra sosyal ve kültürel yönlerine de hitap eden etkinliklerimizle, çocuklarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

23432946_10155936741772320_1314802768_o.jpg