AYDINPOST HABER SERVİSİ- Artık vatandaşlar, WhatsApp uygulaması üzerinden ‘0554 194 10 04’ numaralı telefona temizlik kurallarına uymayanları ihbar edebilecek.

Efeler Belediyesi tarafından temizlik hizmetleri kapsamında vatandaşların daha iyi iletişim kurabilmeleri için WhatsApp'lı hizmet başlattı. Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz ve yaşanılır bir kent yaratma faaliyetleri kapsamımda bir süredir üzerinde çalıştığı WhatsApp Destek Hattı projesini hayata geçirmeye başladı.

WhatsApp Destek Hattı ile birlikte vatandaşlar taleplerini iletmenin yanı sıra, bulundukları her yerden karşılaştıkları sıkıntıları anında fotoğraflayıp ekiplerin verilen adreslere kısa sürede ulaşarak daha iyi hizmet vermesine imkan sağlayacak.

“VATANDAŞIMIZIN UYGULAMAYA İLGİ GÖSTERMESİ ÖNEMLİ"

Her alanda en kısa sürede sorunlara çözüm üretme noktasında çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Özakcan" Efeler Belediyesi, temizlik hizmetlerinde WhatsApp uygulamasını kullanmaya başladık. Teknolojinin ve sosyal ağların hayatın her alanında yer alması gerçeğinden, büyük bir etkiye sahip olmasından hareketle biz bu hattı oluşturduk. Bu çerçevede halkımız için daha iyi, daha kaliteli ve daha hızlı bir şekilde hizmet üretmek için bu hattı kurduk. Açılan hat sayesinde temizlik işleri ekipleri vatandaşlar tarafından verilen adreslere daha kısa sürede ulaşarak hizmet verebilecek. Bu amaçla müdürlük bünyesinde bu işle ilgilenecek ekiplerimizi oluşturduk. Vatandaşlarımızın bu uygulamaya ilgi göstermesi bizim için çok önemli. Elinde telefonu olan her vatandaşımızın özellikle konteynır önlerine gelişigüzel bırakılan atıklarla, evlerin önüne zamansız bırakılan çöpler konusunda bizlere yardımcı olmalarını ve çevre kirliliği ile ilgili gördükleri her aksaklığı fotoğraf çekip yeni açılan hattımıza bildirmelerini istiyoruz" dedi.

"TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN HIZLI ÇÖZÜM"

Efeler Belediyesi tarafından hizmete açılan Temizlik WhatsApp Hattı'nın kullanılmaya başlanmasıyla artık vatandaşların, WhatsApp uygulaması üzerinden temizlik kurallarına uymayanları da bildirebileceğini sözlerine ekleyen Başkan Özakcan, " Efeler Belediyesi'nce hizmete alınan '0554 194 10 04' numaralı 'Temizlik WhatsApp Destek Hattı'na temizlik kurallarına uymayan, çöp çıkarma saatlerinden önce veya sonra çöp çıkaranlar, temizlik işleri müdürlüğüne daha kolay bir şekilde bildirilebilecek. Haftanın 7 günü 24 saat boyunca bu hatta fotoğraflarla ve adresler gönderilerek, en kısa sürede çözüm üretilecek. Hepimiz daha yaşanılabilir bir Efeler de yaşamayı hak ediyoruz. Temiz bir çevre için hızlı çözüm üretiyoruz. Efeler Belediyesi imkânlar doğrultusunda, hızlı, etkin, çözüm odaklı çalışmaktadır " şeklinde konuştu.

imf_4704.jpg