İkinci yarı öncesinde takımın başına Teknik Direktör Kasım Gündüz"ü getiren Aydınspor yönetimi, yapılan takviyelerle iyi bir futbol izletmek istiyor.
İkinci yarı hazırlıkları ile ilgili olarak bilgiler veren Aydınspor 2. Başkanı Erdem Özcan, Aydınspor"u hak ettiği yere taşıyacak bir kadro oluşturmak için çaba gösterdiklerini söyledi. Aydınspor"un 32 kişilik geniş bir kadroya sahip olduğunu belirten Özcan, “İkinci yarı öncesinde bu kadrodan 4 kişi ile yollarımızı ayırdık. Bu 4 kişiden sadece Serkan Özdemir takımda sürekli oynama şansı buluyordu. Diğerleri 18 kişilik kadroya bile giremiyordu. Forvet hattında görev yapan Cemil Karakum"da takım bulduğunu ve ayrılmak istediğini bize iletti. Uygun şartlar oluşursa bu oyuncuda takımdan ayrılacak. Orduspor"un geri çağırmaması halinde ise Sami sezon sonuna kadar bizimle olacak. Ama forvet hattında oluşabilecek eksiklik için önemlerimizi aldık. Şuanda hiçbir mevkide sorunumuz yok. Yapılan transferlerle kadromuzu daha da güçlendirdik” dedi.
İkinci yarı öncesinde takımı oluşturan ana iskeletin korunduğuna değinen Özcan, “Yönetim olarak sezon sonuna kadar rekabet ortamını en üst düzeye taşıyacak bir kadro oluşturmak istiyoruz. Kadroya katılan oyuncularında forma savaşının içerisinde yer alacak tipte olmasına büyük özen gösterdik. Ayrıca transferlerin uyum sorunu yaşamaması ve kısa sürede takıma adapte olması için hassas davranıyoruz” diye konuştu.
Bu arada; 2 yarı öncesinde bugün toplanacak olan Aydınsporlu futbolcuların, yarından itibaren Teknik Direktör Kasım Gündüz gözetiminde çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
Bugün futbolcular ile tanışacak olan Gündüz"ün, futbolcularla bir toplantı yapacağı belirtildi. İkinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak olan Aydınspor"un henüz bir kamp yeri belirlemediği ancak kampın büyük bir ihtimalle Kuşadası"nda gerçekleşeceği beyan edildi.