Teknik Direktör Faruk Korkmaz'ın ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa ettiğini açıklamasının ardından, siyah beyazlı yönetim halen daha takımı çalıştıracak teknik adam bulamadı.
Özellikle Kulüp Başkanlığı'nı yürüten Ali Uzunırmak'ın bir süredir Ankara'daki çalışmaları nedeniyle biraraya gelemeyen Yönetim Kurulu'nun bu tavrı kentte tartışılır hale gelirken, yörede yayınlanan Hedef Gazetesi'nde köşe yazarı Aydın Sarı konuyu köşesinde şöyle değindi...

Eğreti hoca, eğreti futbol
Aydınspor"da Teknik Direktör Faruk Korkmaz"ın istifa etmesinin üzerinden iki hafta geçti. Siyah-beyazlı yönetim hala bir teknik direktör ile anlaşma sağlayamadı. Altyapı koordinatörü idareten görevi yürütüyor. Sanki Morinho Aydınspor"un başına getirecek. Altı üstü Faruk Korkmaz gibi bir teknik adam ile anlaşılacak ama nedense iki haftadır bu anlaşma sağlanamadı.
Maçın başında ilk on beş dakika rakibinin üzerine giden Aydınspor, ilerleyen dakikalarda orta alan hakimiyetini Torbalıspor"a kaptırdı.
Torbalı"nın orta alan üstünlüğünü eline geçirdikten sonra Aydınspor"un üzerine kanatlardan bindirmelerle geldi. Bu bindirmelerden birinci kaleci Ayhan son anda topu uzaklaştırırkan aslında golün gelişinin de habercisiydi. Nitekim 37. dakikada aynı pozisyonda savunma ve kaleci hataları ile Torbalı ilk gülünü kazandı.
Yenik duruma düşen Aydınspor daha çok hücumu düşünen taraf olması gerekirken oyunu kendi sahasında kabul etmeye devam etti. Kanatlarda Ahmet ve Emre beklenenin çok altında bir performans gösterdiler. Bloklar arası bağ da kurulamaması sonucu orta alanda biraz çabalayan Ali Erdem ve Barış da rakip oyuncular tarafından etkisiz bırakıldılar. Sonuç olarak Aydınspor ikinci haftada da eğreti teknik direktörle çıktığı sahadan puan kaybederek çıktı. Eğreti teknik direktör, eğreti futbol ve sonuç Aydınspor kendi evinde bir kez daha üç puanı rakibine hediye etti.