AYDINPOST ÖZEL-Aydınspor Kulübü'nün düzenlediği dayanışma gecesine Aydın Valisi Mustafa Malay, Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Gençlik Spor İl Müdürü Cevat Ercan da katıldı.
Geceye gereken ilgi olmaması dolayısıyla da pek çok masa boş kaldı. Protokol, futbolcular ve basın mensupları dışında yaklaşık 30 kişinin katıldığı gecede tablo herkesi üzdü.
Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Hüner Coşkuner'in sahne aldığı gecede açıklama yapan Kulüp 2. Başkanı Erdem Özcan, "Davetlilerin neden katılmadıklarını bilmiyorum. Gerekçeleri nedir anlamadım. Toplam 250 davetiye dağıttık. Ve biletlerden elde ettiğimiz gelir de 10 bin TL oldu" dedi.
Davetiye satın alarak katkı sağlayanların isimlerini de açıklayan Özcan, "O kadar belediye başkan adayı var. Dedilerki Aydınspor'un yanındayız. Fakat sözlerinde samimiyet göremedik. Sanırım Aydınspor'a ihtiyaçları yok. İşdünyası da gereken desteği vermedi kulübe. 5 liraya bilet alan taraftar bile yemeğe destek verdi. Halbuki firmalar için bin lira büyük para değil. Geceden zarar ettik" diye konuştu.
Transfer konusunda sıkıntılarının bulunmadığını ifade eden Özcan ayrıca, "Federasyonla olan sıkıntıyı yönetim kurulu çözümleyecektir. Bu geceye herkes karınca kaderince destek olmalıydı diye düşünüyorum. Ama yapmadılar. Aldığımız futbolcular da geceye güvenilerek getirilmedi bilmenizi isterim" dedi.
Aydınspor camiasının 25 bin oyu olduğuna dikkat çeken Erdem Özcan, "kötü günümüzde yanımızda olmayanların biz de ihtiyaç istedikleri zamanda yanında olmayacağız.Samimiyetlerinden kuşkumuz var. Baklava getirenlerin aynı samimiyeti göstermesi lazım" diye konuştu.
Öte yandan sanatçı Hüner Coşkuner'in ücret almadığı öğrenilirken, gecenin toplam maliyetinin kulübe 25 bin lira olduğu açıklandı.