AYDINPOST HABER SERVİSİ-Aydınspor Kulübü Teknik Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, takımın ligde son 6 maçı kaldığını ve bunların üç tanesinin de kendi sahalarında oynanacağını belirterek, takıma destek verilmesini istedi.
Yazılı açıklamada bulunan Osman Yılmaz, “Bu maçlardan ilki 15 Nisan Çarşamba günü Adnan Menderes Stadyumu"nda saat 14.30"da Balıkesirspor iledir. Bu maçta her şeyden önce seyirci desteğine ihtiyacımız var. Aydın"daki ticaret odamıza, sanayi odamıza, esnaf odalarına, milli eğitim müdürlüğüne toplu biletler alarak takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.
Bilet fiyatlarında indirim yaptıklarını açıklayan Yılmaz, “Kapalı 5 TL, açık 2 TL ve öğrenci biletleri ise 1 TL"ye düşürülmüştür. Aydınlıların, takımına sahip çıkacağına inanıyor ve güveniyoruz. Önümüzdeki zorul 6 maç sonrasında bu takım ligde kaldığı gibi, play-off"a da çıkabilir. Grubumuzdaki puan durumu buna müsaittir. Isparta maçı sonrasında bizzat telefonla bizleri arasan Belediye Başkanımızın mesajlarını futbolcularımıza ilettiğimde futbolcularımız Isparta galibiyetini Sayın Özlem Çerçioğlu"na hediye etmişlerdir” diye konuştu.