Turizmci Recep Mesut Yavuz, 48'inci doğum günü nedeniyle Antalya'nın Lara Caddesi üzerindeki Barbun Restaurant'da dostlarıyla buluştu. Öger Tour'un üst düzey yöneticileri, Ege Üniversitesi'ndeki öğrencilik dönemi arkadaşları ve ailesinden oluşan davetlilerin katıldığı kutlamada 25 yıllık turizmci Yavuz'un, bebekliği, çocukluğu ve gençlik yıllarına ait fotoğraflar barkovizyonda gösterildi. Babası İhsan, annesi Ayşegül, eşi Dilek, oğulları Taylan ile Kutay ve yakın arkadaşlarının kürsüde anılarını paylaşıp sevgilerini ilettiği buluşmanın sürprizi finalde geldi.

SARILIP AĞLADI
Genel müdürleri Yavuz'un Edip Akbayram'ın "fanatiği' denecek kadar hayranı olduğunu bilen çalışanlar, sanatçı dostu Engin Evin'e ulaşıp partiye davet etti. Doğum günü kutlamasının yapılacağı gün İstanbul'dan gelen Edip Akbayram'ı havalimanından alan Engin Evin ve Öger Tour çalışanları, ünlü sanatçıyı gizlice restorana soktu.

Barkovizyon gösterisinin bitip kasetten şarkılarının başladığı sırada içeri giren sanatçıyı fark eden Recep Mesut Yavuz, ne yapacağını şaşırdı. Edip Akbayram'ın önünde diz çöküp ağlayan Yavuz'u gören arkadaşları da ağlamaya başladı. Arkadaşlarının verdiği peçeteyle gözyaşlarını silmeye çalışan Yavuz, hayatında unutamayacağı dakikalar yaşadı. Hayranı olduğu Akbayram'a defalarca sarılan Yavuz, bu sürprizin şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Yavuz'a imzalı bir albümünü hediye eden Akbayram, “Toplumumuzda birçok insan sanatçı ile şarkıcıyı ayırt edemiyor. Sanatçı olmak çok zordur. Sanatçı kendisini sevenleri yüreğinde hisseder” diye kısa bir konuşma yaptı.

Turizmcilerin isteği üzerine Akbayram ve Yavuz ikilisi, birlikte "Merdo' türküsünü seslendirdi. Kutlama gece de Neyzen Meyhane'de devam etti.

Milliyet