21. Bölge Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri ile eski 21. Bölge Aydın Eczacı Odası Başkanı Salih Kozalı, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurul sonrası yeni yönetim kurulunu ve başkanını seçen Aydın Tabip Odası’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Aydın Tabip Odası Binasında gerçekleşen ziyarette Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken iki başkan tarafından iyi dilek ve temennilerde bulunuldu.
Hekimlerin kendilerine verdikleri destekten dolayı çok mutlu olduklarını kaydeden 21. Bölge Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, “Aydın Tabip Odası yeni yönetim kurulu kutluyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Hekim arkadaşların camia olarak hakikaten bizlere desteğini yanımızda hissettik. Bundan sonra da yanımızda olduklarını duymaktan minnettarız. Beraberce halkımızın sağlığının daha iyi olması ve daha sağlıklı bir toplumda yaşamak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“ECZACILARIMIZIN CİDDİ SORUNLARI VAR”
Konuşmasına 21. Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan ve yönetim kuruluna nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başlayan Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın, “Biz tabi hekimler olarak diğer sağlık çalışanları ile birlikte eczacıların içinde olduğu bir ekiple hizmet veriyoruz. Kendileriyle beraber aynı sağlık ortamında bulunmaktan ve paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Eczacıların sorunlarının bizim sorunlarımız sayarak olaylara bu şekilde bakıyoruz. Eczacılar zaten birinci basamak sağlık hizmeti vermektedir. Bu konuda zaten ciddi bir şekilde mücadele verdiler. Tabip odaları olarak her zaman yanlarında olduk ve destekledik desteklemeye de devam ediyoruz. Biz hekimler olarak eczacılarımızın iyi şartlarda hizmet vermesini istiyoruz. Eczacılarımızın ciddi sorunları var. 21-22 bine yakın eczacı arkadaşımız var. Çoğu SUT uygulamalarından dolayı bir gelir sıkıntısı yaşamaktadır. Çoğu kapanma durumuna gelmektedir. Çoğu gönüllülük ve yapmış oldukları işin kutsaliyetinden dolayı hizmetlerini devam ettirmektedirler. Biz kendilerine minnettarız. İyi ki varsınız iyi ki beraberiz” diye konuştu.