Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu Zaza kendisi için "O beş parasızdı, ailesi de fakirdi, ona miras kimden kalacak?" diye konuşan eski sevgilisi Ece Gürsel'e ateş püskürdü...
Bir dönem Fenerbahçe basketbol sahasında fırtınalar estiren Gürcü asıllı Zaza geçenlerde, Moskova'da yaşayan amcasının beş yıl evli kalması şartıyla, 100 milyon dolarlık miras bıraktığını açıklamıştı. Uzun süre ciddi bir birliktelik yaşadığı sevgilisi ünlü manken Ece Gürsel ise Zaza hakkında "Onunla beş yıl yaşadık. Beş parasızdı. Ailesinin de fakir olduğunu biliyorum. Ona harçlığını bile ben verirdim" dedi.

PARASIZ KAPTAN!

Bu sözler karşısında Zaza, eski sevgilisi için açtı ağzını yumdu gözünü. Ünlü basketçi, "2000-2003 yılları arası Ece ile birlikte oldum. Fenerbahçe'de kaptandım. Kaptan beş parasız olur mu? Hayal görüyor. Pirim yapmak istiyor" dedi. Gürsel'den 5 yıldır ayrı olduğunu belirten Zaza şöyle konuştu: "Bu süre içinde bir defa yüz yüze gelmemişimdir. Ece Gürsel'i adam yerine koymuyorum. 2002'de Gürcistan'da evlendim. 1,5 sene karımla yaşarken Ece Gürsel de hayatımdaydı. Evli ve beş parasız biriyle insan neden birlikte olur? Benim evliliğimi o bitirdi. Sen benimle neden uğraşıyorsun? Ailemi tanımadığı halde konuşuyor. Aileme dil uzatanın dilini keserim."

"BUNLAR NE İĞRENÇ İNSAN"

Gürsel ve ailesine tehditler yağdıran Zaza sözlerini şöyle sürdürdü: "Kahve yap dedim zehirledi beni. Benimle tanıştığında 16 yaşındaydı. Antalya'dan İstanbul'a geldiklerinde kalacak yerleri yoktu. Buzdolaplarının boş olduğu günlerini biliyorum. Hep ben yardım ediyordum. Fransa'da oynadığım zamanlarda bile EFT ile Euro gönderiyordum. Annesi "parayı getir de nereden getirirsen getir" diyen biri. Bunlar ne iğrenç insan. Bunları yolda yakalarsam çok kötü yapacağım."