Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar dün Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.

Ayaklıgazete.com’un haberine göre, ilk kez Sezen Aksu konserine geldiğini söyleyen Ebru Yaşar 15 yıllık müzik yaşantısında son albümü için ilk kez bir Sezen Aksu şarkısı okuduğunu da belirtti. Sezen Aksu’yu canlı dinleyeceği için heyecanlı olduğu her halinden belli olan Ebru Yaşar, “Bizim camiamız çok küçük olduğu kadar çok da büyük” dedi.

DEDİKODU HER CAMİADA OLUR

‘Camiadaki tartışmaları nasıl buluyorsunuz?’ sorusuna Ebru Yaşar “Tartışmalara olacaktır. Ben mahallede dedikodular olur ya ona benzetiyorum. Bir çaydanlığım ve çekirdeğimiz eksik. Dedikodu her camiada olur Önemli değil. ”diyerek cevapladı.

EROL KÖSE HAKLI!

Son zamanlarda yapımcısı Erol Köse’nin twitter’dan ünlü popçu Hadise’ye yazdıkları hatırlatılan Ebru Yaşar “ Erol çok sivri bir adam dobra bir tarafı var. Söylediklerinde yalan taraf yok. Hadise’ye tombul demiş. Tombul ya da balıketi Hadise memnunsa yapacak bir şey yok“ dedi. Erol Köse’nin dürüst ancak çok sivri dilli olduğunu belirten Yaşar, her iki tarafa da hak verdiğini söyledi.

KORKUM YOK

‘Erol Köse size karşı bir şeyler de yazabilir mi?’ sorusuna Ebru Yaşar “Bana karşı bir şey bulamaz. Hiçbir korkum yok. Erol benden korksun. Bizim aramızda öyle diyalog yok. Ne kadar dürüst olduğumu Erol bilir zaten. ”diyerek cevapladı.

Bir ay önce çıkardığı albümünün olumlu tepkiler aldığını söyleyen Yaşar” Gözlerimde Gece oldu şarkısına klip çekeceğim. Duymayanlara duyuracağım. “dedi.