Bebeğinin sağlığını düşündüğü için lokal anesteziyle ameliyat olan eski manken, ‘Bu acılara sadece bebeğim için katlanıyorum’ dedi.

Mankenlik mesleğini bırakan Ebru Destan, yeni doğacak bebeği için acı çekmeyi göze aldı. Geçtiğimiz yıl galerici sevgilisi Mete Okay'la hayatını birleştiren Destan, 6 ay sonra doğacak bebeğinin sağlığı için yıllar önce yaptırdığı silikonlarını çıkarttırdı. Destan, yıllar önce taktırdığı silikonlardan kurtulmak için annesi Hülya ve kız kardeşi Özlem ile soluğu doktorunun yanında aldı. Operasyon sırasında bebeğinin sağlığıyla ilgili endişelerini dile getiren anne adayı, narkoz almanın bebeği için risk taşıyabileceğini öğrenince, genel anestezi yerine lokal anestezi yapmaya karar verdi. Destan, "Annelik eşi benzeri olmayan bir duygu. Bu acılara sadece bebeğimiçin katlanıyorum" diye konuştu.

Organik besleniyor

Hamilelik boyunca bebeğinin gelişimi için beslenmesine de çok dikkat ettiğini vurgulayan Destan, organik gıdaları tercih ettiğini, söyledi. Bu dönemde sürekli ekşiye aşerdiğini belirten ünlü manken, ‘Bebeğimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Bugün