“Ebru"ya deli gibi aşığım, uğruna canımı bile veririm. Bizi kimseler ayıramaz”

Ebru Gündeş"in ismi uzun zamandır Azeri şarkıcı Günel"in eski sevgilisi işadamı Reza Zarrab ile anılıyordu. Hatta Gündeş"in bu beraberlikten hamile olduğu da iddia ediliyordu. Bu söylentilerin aksine Günel ise “Reza benden asla kopamaz” sözleriyle kafaları karıştırıyordu. Günel"in bu sözleri üzerine Reza Zarrab, turuncutime isimli internet sitesine sessizliğini bozdu. İşte ünlü işadamının açıklamaları:

* Ebru ile bir yıl önce ömür boyu birlikte olma kararıyla yola çıktık. O benim hayatımın kadınıdır. Benim helalim, sevdiğim kadındır. Allah nasip ederse evlenmek istediğim tek insandır.

* Eski sevgilim Günel, benim Ebru"ya 4 milyon dolar harcadığımı iddia ediyor. Ebru çok kazanan bir sanatçı, benim parama ihtiyacı yok. Ancak Günel"e 8 yılda bu iddia ettiği rakamın daha fazlasını harcadım. Sadece albümüne 350 bin dolar harcadım. Bunu belgelerim.

* 8 yıllık ilişkimiz Günel"in ihaneti yüzünden bitti. Günel benden önce Ramin adlı bir çocukla üç yıl çıktı. Bu çocukla benimle birlikteyken de görüşmüş. Çocuk buna "Aşkım seni seviyorum" diye mesaj atınca şok oldum. Çocuk Günel yüzünden karısından bile boşanmış.

* Günel çok tehlikeli oyunlar oynuyor. Babasıyla görüştüğüm bir gün cep telefonumu farkında olmadan aldırıyor gizlice Ebru"ya mesaj çekiyor. Aynen mesajlarda şunu yazıyor “Ebru, ben anladım ki Günel"e deli gibi aşığım. Bu iş bitmiştir. Herkes kendi yoluna” Daha bunun gibi birkaç mesaj daha.

* Bu yaşananlar yüzünden Ebru da çok yara aldı ama hiç konuşmadı. Her kadın Ebru"dan kadınlık ve insanlık dersi almalı. Çocuğumun annesi olması için her şeyimi verebilirim. Ona tapıyorum. Bizi kimse ayıramaz./vatan