Buharkent ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4'ü ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan 3 kişi Aydın'daki hastanelere sevk edilirken yabancı uyruklu bir yaralı da Nazilli Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenilirken araç sürücüsü ile birlikte bir yaralının da ayakta tedavi edildiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre kaza sabah 08.45 civarında meydana geldi. Tatilden döndükleri ve Ankara'ya gittikleri öğrenilen Ayşe Şaylı(44) idaresindeki 06 AUS 77 plakalı kapalı kasa kamyonet Buharkent yakınlarındaki Ortakçı köyünde düz yolda takla attı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği öğrenilen kazada taklalar atarak sürüklenen araç içerisinde bulunan ağır yaralılar Ceren Şaylı(21) ile Tuna Şaylı(70) Nazilli Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer ağır yaralılar Ömer Sezai
Şaylı(5), Ali Sıtkı Şaylı(5) ve İpek Şaylı(14) Aydın'daki hastanelere sevk edildiler. Çocukların yabancı uyruklu bakıcısı ağır yaralı Madonna Mavlakeledze(35) Nazilli Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınırken diğer yaralılar Ayşe Şaylı ve Uğur Şaylı ayakta tedavi gördüler.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.