15 - 22 Haziran tarihleri arasında Söke"de, 22 -29 Haziran tarihleri arasında Nazilli"de eserlerini sergileyen Düver, 29 Haziran 4 Temmuz tarihleri arasında Aydın Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür ve Sergi Sarayında fotoğraflarını ve resimlerini sergilemeye devam edecek.
Aydın Belediyesinin katkıları ve Aydın Yazarlar ve Şairler Derneğinin koordinatörlüğünde sergilerine devam eden Münevver Düver, seksenden fazla tablo ve 21 kitabının sergilenmesi ve imzalama işlemlerine deam ediyor. Önceki gün düzenlenen açılış törenine Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Yard. Doç. Dr. A. Adnan Öztürk, Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Duran Mutlu, Aydın Türkocağı Başkanı Dr. Eyüp Doyuran, Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derneği Başkanı Muhsin Özen, , Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkan Yardımcısı Şükrü Öksüz ve davetliler katıldı.
Adı Zenginliğinde Gizli Adana, Avrasya"da Runik Yazı, Bir Milletin Yok Ediliş Fermanı Çeçenistan, Ey Türk Gençliği, Şehit Sinan Eroğlu, Horasan Türkleri, Eski Türk İnancı Şamanizm, İslamiyet Öncesi ve Sonrası Türk Destanları, Türkiye"de Yaşayan, azınlıklar, Kıl Çadırdan İmparatorluğa Osmanlılar, Batı Trakya Türkleri, Hıristiyan Türk Boyu Gagauzlar, Mehmedim"e, Anne"ye Özlem, Sevgi Barış Dostluk, Sevginin Bedeli olmaz, Dağ Ardı Duyamıyorum, Yalgın, Sırça Yürek ve Güzeller Kervanı Gönülden Geçer.Bombalarımıza Sponsor Arıyoruz isimli kitapların yazarı olan Münevver Düver kitapları ile birlikte 153 fotoğrafını sergiledi. Düver"in şiirlerinden 37"sinin bestelendiği bildirildi.