F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Kiev karşısında aldığı beraberlik nedeniyle taraftarların üzüntü içinde olabileceğini belirten Asbaşkan Mahmut Uslu, “Bu bir lig maçı. Sakatların takıma katılmasıyla kalan maçlarda başarılı olacağız” dedi. Roberto Carlos ise gruptan çıkma yolunda her şeyin kendi ellerinde olduğunu söyledi.


F.Bahçe'de Dinamo Kiev ile berabere kalmanın üzüntüsü yaşanırken asbaşkanlardan Mahmut Uslu, Ukrayna ekibi karşısında alınan sonucun dünyanın sonu olmadığını söyledi, Roberto Carlos ise kalan maçlar için umutlu konuştu. Geçen yıl sahalarındaki maçları kazandıklarını hatırlatan Uslu, “Şimdi iki maçımız daha var. İnşallah başarılı olacağız. Arsenal maçına kadar sakatlar düzelecek. F.Bahçeliler üzüntü içinde olabilir ama bu bir lig maçı, eleme maçı değil. Düzelteceğiz” diye konuştu.


ARAGONES İLE DEVAM

Uslu, alınan kötü sonuçlar nedeniyle tartışılan teknik direktör Aragones konusunda ise “İşler iyi getmeyince hoca değiştirilmez. Aragones ile problemimiz yok ve 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor” değerlendirmesinde bulundu. Roberto Carlos ise Dinamo Kiev maçında rakiplerinin çok defansif bir oyun oynamasından şikayet ederken Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma yolunda her şeyin kendi ellerinde olduğunu kaydetti.

Fedakâr Kaptan

F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile yaptığı maçta sakatlanan kaptan Alex'in çekilen Mr sonucunda omzunda ödem tespit edildi. Son haftalarda kasığından ve belinden rahatsızlıklarına rağmen takımını yalnız bırakmayan Brezilyalı yıldızın yapılan kontrolleri sonrasında yırtık veya kırık olmadığı sağ omuz altında eklem içi ödem tespit edildiği bildirildi. Dün yapılan antrenmana çıkmayan Alex'in tedavisine başlandığı ve Pazar günü yapılacak Kayserispor karşılışmasında takımdaki yerini alabileceği ifade edildi. Bu sezon takımın en iyileri arasında yer alan Alex, ligdeki son Sivasspor karşılaşmasında da sakat sakat forma giymişti.
Tribünde gerginlik tırmanıyor

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatan F.Bahçe'de taraftarlar ile yönetim arasındaki gerginlik sürüyor. Kiev maçından sonra uzun bir aradan sonra taraftar yönetimi istifaya çağırırken, sarı-lacivertli taraftarların buluşma noktası olarak bilinen “www.antu.com” adlı internet sitesi de Kiev maçının sonucunu verdiği habere Emre Belözoğlu'nun fotoğrafını koyarak “YORUMSUZ” başlığını kullandı. Başkan Aziz Yıldırım ise F.Bahçe üzerinden rant elde etmeye, güç ve iktidar olmaya çalışanlar ile mücadelesinin her ne pahasına olursa olsun süreceğini söyledi.
'Aragones ile yollarını şaşırmışlar'

İngiliz ITV Televizyonu, Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev karşısında kötü bir oyun sergilediğini izleyicilerine aktardı. Yorumda Fenerbahçe'nin en değerli oyuncusu Alex ile bir kaç gol denemesi yaptığı ancak maçın genelinde takım olarak etkisiz kaldıkları belirtilerek, 'Fenerbahçe hem Lig'de hem Avrupa'da zor günler yaşıyor' denildi.

ITV'deki Şampiyonlar Ligi özet programında maçtan önemli anlar gösterildi ve 15 maçtır evinde yenilmeyen ve geçen sene çeyrek final oynayan takım 'Aragones ile yolunu şaşırmış' denildi. Maçı canlı yayınlayan bir başka İngiliz kanalı Sky Televizyonu'nda ise 'Bu takım geçen yıl çeyrek finale çıkan takım ama bu yıl Aragones yönetiminde izleyenleri şoke eden bir futbol sergiliyorlar' yorumu yapıldı.