Akıllı telefon deyince aklımıza kocaman ekranları olan telefonlar gelir. Nokia bu fikrinizi değiştirmek için dünyanın en küçük akıllı telefonu olan 700'ü yaptı. Kırmızı, mor,mavi, siyah ve beyaz olmak üzere 5 farklı renk seçeneği sunan Nokia 700'de 3,2 inçlik 640 x 360 piksel 16 milyon renk AMOLED ekran kullanılmış.

41 MP'lik telefonla Symbian'ı iyice canlandıran şirket bu üründe de bu işletim sistemini kullanmış. Dünyanın en akıllı telefonu olan Nokia 700 inanması zor olsa da 9,7 mm kalınlığında.

7 saat 10 dakika konuşma süresi bulunan Nokia 700 450, saate kadar bekleme süresi sunuyor.

Bluetooth 3.0 teknojisi, NFC,kablosuz ağ, Yüksek Hızlı USB 2.0 (mikro USB konektör),Mikro USB konektörü ve şarjı,2 mm şarj cihazı konektörü, 3,5 mm standart TV çıkışlı AV konektörü,NFC, WLAN ve FM radyo cihazın diğer özelliklerinden.

Dahili olarak bulunan 2 GB ve Harici microSD hafıza kartı ile 32 GB'a kadar destek sunan cihaz günden güne zenginleşen Symbian uygulamalarıyla parlak bir gelecek vadedebilir.

Küçük olmasına karşın oldukça rahat bir şekilde kullanılan Nokia 700'de hareket, yakınlık ve Navigasyon özellikleri ihmal edilmemiş. Navigasyon özelliği şebeke tabanlı A-GPS üzerinden sağlanıyor.

 

1a.jpg2a.jpg