Turkcell Global Bilgi, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en prestijli organizasyonlarından ''ContactCenterWorld.com''un düzenlediği ''2011 Top Ranking Performers'' ödüllerinde ''Dünyanın En İyi Çağrı Merkezi'' seçildi.

Turkcell Global Bilgi'den yapılan açıklamaya göre, Asya Pasifik, EMEA ve Amerika kıtası birincilerinin dünyanın en iyisi olmak için yarıştığı organizasyonun ödül töreni, 4 Kasım 2011 Cuma günü ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlendi.

Turkcell Global Bilgi, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en büyük organizasyonu ''ContactCenterWorld.com''un ''2011 Top Ranking Performers'' ödül töreninden 2 büyük ödülle döndü. ''Dünyanın En İyi Çağrı Merkezi'' seçilen Turkcell Global Bilgi, ''En İyi Performans Gelişimi Programı'' kategorisinde de dünya birincisi oldu.

Turkcell Global Bilgi ''Dünyanın En İyi Çağrı Merkezi'' ödülünü; müşteriye sunulan hizmet ve servisler, müşteri ilişkileri yönetimi, çalışan memnuniyeti ve kapasitesine ilişkin kriterlerde kaydettiği başarılı çalışmaları ile alırken, ''En İyi Performans Gelişimi Programı'' kategorisindeki birincilik ödülünü Turkcell Superonline operasyonları için hayata geçirilen ''Superonlar" projesi ile kazandı.

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, ''12 yıl önce yüzde yüz Turkcell sermayesiyle kurulan şirketimiz, yüzde 45 pazar payı ile Türkiye'nin en büyük 500 firması arasında yer alıyor. Bugün itibariyle, Türkiye'de 10, yurt dışında ise 4 çağrı merkezi olmak üzere toplam 14 ayrı bölgede 7 bin 500 masa kapasitesiyle hizmet veren bir büyüklüğe ulaştık. Şirketimiz dünyada son derece saygın bu ödülleri kazanarak bir kez daha küresel bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Başarılarımızla aldığımız ödüllerden büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz'' görüşlerini dile getirdi.dedi. (AA)