'51. Uluslararası Bursa Festivali'nin konserleri, Romanyalı ünlü şarkıcı Inna'nın şovuyla sona erdi. Sahnede Türkçe olarak Karagözlü Çingenem şarkısını söyleyen Inna, Bursaspor'lulara da jest yaparak, "'Ne Fenerbahçe ne Galatasaray sadece Bursa'' diye bağırdı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonunda gerçekleştirilen '51. Uluslararası Bursa Festivali', Inna'nın görkemli konseriyle sona erdi. Bursa'da hayranlarının yoğun sevgi seliyle karşılanan dünyaca ünlü şarkıcı Inna, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserinde dinleyicilerini doyasıya eğlendirdi. Bursa'da yaklaşık 5 bin kişiye konser veren Inna, Türkiye'deki konserlerinin en iyisini de Bursa'da gerçekleştirdiğini söyledi. Türkiye'yi ve Bursa'yı çok sevdiğini belirten güzel şarkıcı, samimi tavırlarıyla hayranlarının gönlünde taht kurdu.

BURSA'YA TÜRKÇE ŞARKI JESTİ

'Hot', 'Sun is up', 'Endless', '10 minutes' ve 'Amazing' gibi hit şarkılarının yanı sıra 'Karagözlü Çingenem' şarkısını da Türkçe olarak söyleyen Inna'nın hareketli şarkılarına Bursalılar da coşkuyla eşlik etti.

Bursa'da karşılaştığı yoğun sevgiden dolayı şaşkınlığını gizleyemeyen Inna, sahnede Bursaspor için tezahürat da yaptı.

GÖZ KAMAŞTIRDI

Yüksek sahne performansı ve pozitif enerjisiyle sevenlerini adeta büyüleyen Inna, konserden sonra da hayranlarına imza dağıttı, fotoğraf çektirdi. Bursa'da coşkulu bir geceye imzasını artan Inna'nın mütevazı tavırları dinleyicilerinden tam not aldı. Bursa'da konser vermekten mutluluk duyduğunu söyleyen Inna, '51. Uluslararası Bursa Festivali'nin finaline de damgasını vurdu