Gece Sultanbeyli'de 3 Bahçelievler 1 araç daha kundaklanırken, polis helikopter destekli operasyon düzenledi. Olayda şüpheli görülen 18 yaşın altında 3 kişi gözaltına alındı.

Kocasinan Merkez Mahallesi'nde 2 araç kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kundaklandı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Araçların kundaklanmasından yaklaşık 5 dakika sonra da polis helikopteri bölgeye gelerek, projektörlerle bölgede araştırma yaptı. Olay yerini çembere alan ekipler, Kocasinan İtfaiye'sinin içerisinde ve yanındaki terk edilmiş inşaatlarda gizlenmiş 3 kişi olduğu istihbaratını aldı. Olayda şüpheli görülen 18 yaşın altında 3 kişi gözaltına alındı. 75. Yıl Polis Merkezi'ne götürülen zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından, tekrar karakola götürüldü. Zanlılar, basın mensuplarının "Otomobilleri niçin yaktınız?" şeklindeki sorusunu cevapsız bıraktı. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Öte yandan gece saat 01.00 sıralarında Sultanbeyli Abdurahman Gazi Caddesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde park edilmiş olan 3 araç kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Yanan araçları gören vatandaşlar, kendi imkanları ile müdahale ederek araçlardaki yangını söndürdü. Emniyetin olaylarla ilgili soruşturması sürüyor.