Toprak Reformu Genel Müdür Yardımcısı Aydınlı Hasan Duman MHP"den Aydın milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Duman, memleketine daha iyi ve daha çok hizmet vermek amacıyla aday olduğunu belirtti.
Görevi sırasında Aydın"da bir çok çalışmaya katılığını ve değişik projelerin grçekleştirilmesinde görev aldığını ifade eden Hasan Duman, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin emrinde bir nefer olarak hizmet edebilmek amacıyla memleketim Aydın'dan MHP milletvekili adayı olabilmek için görevimden istifa ettim" dedi.
HASAN DUMAN KİMDİR
1957 yılında Aydın"da doğdu. 1980 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. 1981 yılında aynı fakültede Yüksek Lisansını tamamladı. 1981–1984 yılları arasında Tarım Reformu Şanlıurfa Bölge Müdürlüğünde, 1984–1987 yılları arasında Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Kamulaştırma, Toplulaştırma ve Dağıtım Dairesi Başkanlığında mühendis olarak görev yaptı. 1987 yılında Devlet Lisan Okulu İngilizce bölümünü bitirdi. 1988 yılında Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş Yardımcılığı, 1991 yılında müfettiş, 1996 yılında da Baş Müfettiş olarak görev yaptı. 2000 yılından bugüne kadar da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.