Manisa"nın köklü ailelerinden olan Kabadağ ailesinden Engin Mühendislik ortaklarından işadamı Cafer Kabadağ"ın Diş Hekimi kızı Asuman ile Diyarbakır Çermik Başsavcısı İsmail Mermerci çiftinin İzmir-Manisa yolu üzerinden bulunan Anıt kafedeki düğüne gelmek için yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen Şaban Beşer,Necmiye Beşer,Merdiye Doğmuş"a münibüs çarptı. Kazada ikisi olay yerinde bir kişide kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Huriye Şengül isimli kadın ise kazayı şans eseri yara almadan atlattı.

Manisa"da düğününde iptal olmasına neden olan feci kaza saat 21.30 sularında Manisa"dan İzmir yönüne gidiş yönünde meydana geldi. Şaban Beşer(65),Necmiye Beşer(57),Merdiye Doğmuş(45) ve Huriye Şengül (55) Anıt kafede bulunan düğüne yetişmek için İzmir-Manisa yolunu karşıdan karşıya topluca geçmeye başladığı tam bu sırada Manisa"dan İzmir yönüne gitmekte olan Osman Berker Armağan yönetiminde münibüs hızla gelip kendilerine birbir çarparak yoldan aşağıya attı. Çarpma sonrasında Şaban Beşer ve Merdiye Doğmuş olay yerinde yaşamını yitirdi. Necmiye Beşer ise kaldırıldığı Merkez Efendi Devlet hastanesinde kurtarılamadı. Bu arada Huriye Şengül ise yolu karşıya geçmeyi başararak ölümden kurtuldu.

Feci kaza yerine 100 metre ötede düğün evine ulaşınca orkestra susturuldu gelin ise olduğu yere oturdu düğün iptal edildi. Cumhuriyet Başsavcısı olan damat İsmail Mermerci ise kaza yerine koştu.

Ölenlerin dünürü olan Hasan Kabadağ ise sinir krizleri geçirdi.Düğün sahibi kardeşi Cafer Kabadağ ise olay yerine gelerek ağabeyini teselli etti. Olay yerine Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar gelerek geniş çaplı bilgiler aldı.

Kazada yaşamını yitiren Şaban ve Necmiye Beşer çiftinin ise MHP İl Başkan Yardımcısı Engin Kabadağ"ın kayınpederi ve kayınvalidesi olduğu belirtildi.
Ayrıca yolu karşıdan karşıya geçerken yaşamlarını yitirenleri düğün evine getiren ve düğün yerini geçtiği için U dönüşü yaparak yolun karşısında indiren kişinin ise ölenlerden Merdiye Doğmuş"un eşi Necati Doğmuş olduğu öğrenildi.
Bu arada kazaya neden olan sürücü Osman Berker Armağan ise polis tarafından gözlem altına alınırken olayla ilgili soruşturma ise geniş çaplı sürüdürülüyor./haber7