Olay, Nazilli merkez Yıldıztepe Mahallesi 166/1 Sokak numara 6 adresinde bulunan apartmanın ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Nazilli’de şehiriçi minibüs şoförlüğü yapan Mehmet Sarıgözoğlu (40), geçtiğimiz hafta sonu eşi Pınar Sarıgözoğlu ile birlikte gittiği Kuşadası tatilinde sağ bacağını incitti.

 Pınar Sarıgözoğlu, Ankara’da hafta sonu yapılacak olan bir akraba düğününe gitmek için Perşembe günü yola çıkarken; bacağı alçıya alınan Mehmet Sarıgözoğlu birkaç gün daha dinlendikten sonra düğüne geleceğini belirterek eşini uğurladı. Ankara’ya giden ve eşinin gelmesini bekleyen Pınar Sarıgözoğlu, Perşembe gününden sonra bir daha kocasına ulaşamadı. Düğünü katılan Sarıgözlüoğlu, merak içinde apart topar Nazilli’ye döndü.

 Evine geldiğinde kapının arkadan kitli olduğunu gören Pınar Sarıgözoğlu, durumu babası Hayati Eraydın’a haber verdi. Kapıyı kırarak içeri giren baba kız, içeride kanlar içinde yatmakta olan Mehmet Sarıgözoğlu’nun cansız bedeniyle karşılaştı.

Durumun haber verilmesi üzerine eve gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mehmet Sarıgözoğlu’nun uzun süre önce hayatını kaybettiği anlaşıldı. Sarogözoğlu’nun sırtı ve göğsünde kesi izlerine rastlanırken; sıcak ve havasızlıktan oluşan şişme ve erime nedeniyle kesiklerin ne zaman oluştuğunun belirlenemediği belirtti. Sarıgözoğlu’nun vücudunun üst kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle oluşan kanama nedeniyle ölmüş olabileceği ifade edildi.

 Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Sarıgözoğlu’nun cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Eşini Ankara’da düğüne bekleyen ancak dönüşünde cansız bedeniyle karşılaşan Pınar Sarıgözoğlu, sinir krizi geçirdi. Acılı kadın komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png