Habertürk’ten İzzet Çapa’nın yazısı;
“HER ne kadar bazı münafıklar, evlilik müessesesi için “Sevgili bir şişe şaraba benzer, eş ise bir şarap şişesine” gibi laflar uydurmuş olsalar da doğanın kanunu her zaman baskın çıkıyor.
Baksanıza çevremize evlenen evlenene... Tabii bunların arasında ünlüler de olunca bendeniz ‘Evlenmeden Sorumlu Devlet Bakanına’ döndüm. İşte size bir evlilik haberinin detayları daha...
Efendim malum, Ata Demirer ‘Eyyvah Eyvah’ diye tanıştığı Özge Borak’la önümüzdeki günlerde dünya evine giriyor. Hemen Gargamel’i sürdüm sahaya bu konuda yeni ne bilgiler var diye. Bizimki eli boş dönmedi tabii... Merak edenlere, Ata’yla Özge’nin düğünü Suada’da olacakmış. Şimdiden hazırlıklar başlamış... Kızın gelinliği bile ısmarlanmış.
Özge’nin gelinliğini Paris Moda Haftası’nda tasarımlarıyla büyük bir başarıya imza atan Dilek Hanif hazırlayacakmış. Şimdiden tahmin edebiliyorum Özge kızı o gelinliğin içinde kuğu gibi yürürken. Dilek Hanif demişken, ortaya karışık tabağımızdaki bu haberin son lokmasını da koyalım: Hanif’i Paris’teki defilelerinde bile yalnız bırakmayan Demet Akbağ son günlerin modasına uymuş. Şimdi o da mı tasarımcı oluyor demeden size hangi modadan bahsettiğimi açıklayayım. Cem Yılmaz’ın balayı için tercih ettiği Dubai, komedyenler arasında yeni ‘trend’ haline dönüşmüş olsa gerek ki, Demet de hafta sonu aynı yolun yolcusu oluyormuş. O zaman Ata’yla Özge’ye mutluluklar, Demet’e de iyi tatiller dileyip biz yine sofraya dönelim.”