Böbrek hastası Hatice Çetin düğün günü çifte mutluluk yaşadı. 6 Mayıs'ta yine böbrek hastası olan 29 yaşındaki Çağlar Buyun ile dünya evine girecek olan 26 yaşındaki Hatice Çetin'e, nikah günü gelen bir telefon, bütün planları değiştirdi.
 
Telefondaki ses genç kıza yıllardır beklediği 'böbreğin bulunduğunu' müjdeledi. Hatay'da oturan Hatice Çetin nişanlısıyla hemen karar verdi ve düğünü erteleyerek, Antalya'ya gidip nakil ameliyatına girdi. Genç çift büyük mutluluk yaşarken nikah da 7 ay ertelendi.
 
AMBULANSTA AŞK BAŞLADI
 
 
Her ikisi de 12 yıldır böbrek hastası olan nişanlı çiftin tanışması da bu sayede olmuştu. Çağlar ve Hatice ilk kez hastalanıp Adana'ya hastaneye kaldırıldıklarında birbirlerini gördü. Çağlar Buyun, o günü şöyle anlatıyor: "Ben hastaneye kaldırıldım. Daha sonra dönüş yolunda bir ambulansın Hatay'a gideceğini öğrendim. Ambulansın içinde Hatice'de vardı. Birlikte Hatay'a kadar gittik. O günden beri ayrılmadık." Çağlar Buyun, haftanın üç günü diyalize girdiğini söyledi. Tedavisi süren Hatice Çetin ise düğün günü en güzel hediyeyi aldıklarını söyledi. (takvim)