Bu sene 7 milyon gişe yaparak Türk sinemasının en çok izlenen ikinci filmi olan Düğün Dernek filminin yönetmeni ve oyuncuları 9. SineMardin Uluslararası Mardin Film Festivali'nde izdiham yaşattı.

"Annem komik"
Mardin Müzesi'nde 700 kişinin katılımıyla gerçekleşen film gösteriminin ardından senarist ve yönetmen Selçuk Aydemir, başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide hayli renkli anlar yaşandı. İzleyicilerin komedyenlere en çok sorduğu soru neden komik olduklarıydı. Bu soruya, Ahmet Kural "Annem komik", Murat Cemcir "Babam komik", senarist-yönetmen Selçuk Aydemir ise "Her ikisi de komik" diye cevap verdi.

Carlos'u sünnetçi yapın
Düğün Dernek filminin bu kadar yüksek gişe yapacağını beklemediklerini ifade eden ekip, "Düğün Dernek fark edebileceğimiz bir macera değildi" dediler. Düğün Dernek 2 filminin 2015'te çekileceğini söyleyen ve bir sünnet hikayesini anlatacağını söyleyen Selçuk Aydemir, "Roberto Carlos'u sünnetçi yapsanıza" önerisine "Çok iyi fikir" cevabını verdi. Ahmet Kural ve Murat Cemcir seyircilerin isteği üzerine söyleşiyi "Entarisi Dım Dım Yar" şarkısıyla bitirdi.