Dünyanın en zenginleri listesine giren merhum işadamı Faruk Yalçın, 2008'de vefat ettiğinde mirasçılarına yaklaşık 4 milyar lira bırakmıştı. İlk eşinden olan dört çocuğu ve ikinci eşinden olan kızı Süreyya Yalçın'a, bu mirastan kaçar lira kaldı bilmiyorum ama duyduklarıma göre, Yalçın'ın bir daha sırtı yere gelmez! Çünkü Süreyya Yalçın'ın bir bankada 100 milyon dolarlık bir hesabının olduğunu öğrendim. Başka bankalarda da bir mevduatı var mı bilmem ama bankayla sıkı pazarlık yapan Yalçın, yılda 10 milyon dolar faiz geliri alıyormuş.

SÜREKLİ TATİLDE

Bu hesaba göre Süreyya Yalçın'ın aylık 833 bin dolar geliri var. Süreyya Hanım'ın sevgilisi Tugay Gökkaya ile niye sürekli tatilde olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Yalçın ile sevgilisi kışın Karayipler'deki lüks tesislerde aylarca kalmış, arada birkaç haftalık Avrupa kaçamakları yapmış, araya bir Uludağ tatili sıkıştırmış ve geçtiğimiz günlerde de Güney sahillerimize göç etmişti.

Bu kadar para tatil yapmakla da bitmez; Süreyya Yalçın, tatilleri, alışveriş ve lüks yaşamından arta kalan parayı nasıl değerlendiriyor acaba!!!

833 BİN $ İLE NELER YAPILIR?

187 bin dolarlık, kilit kısmı pırlantalı Hermes Himalayan Krokodil Birkin'den 4.5 adet alabilir.

31 bin 700 dolarlık Cartier Delices pırlantalı saatten 26 adet alabilr.

7 bin dolarlık Christian Louboutin Daffodile stiletto'dan 119 çift alabilir.

Dünyanın en pahalı otel odası olarak geçen Cenevre'deki Hotel President Wilson'ın 65 bin dolarlık Royal Penthouse suitinde 13 gün kalabilir.

Toyota Corrolla'nın en üst modeli olan, 58 bin 600 liralık 1.6 Elegant modelinden 26 adet alabilir.

Kaynak: Sabah