People dergisi yeni albümü 'Circus'la dünya turnesinde olan Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears'ın kulisine girdi ve ünlü şarkıcıyı sahneye çıkmadan ekibiyle dua ederken görüntüledi.

Yeni albümü Circus'la kariyerinde yeni bir başarıya imza atan Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears'ın çok merak edilen kulisine, ABD'nin ünlü magazin dergisi People girdi. Ünlü şarkıcıyı kulisinde görüntüleyen dergi, Spears'ın konser öncesi hazırlıklarını da haber yaptı. Son günlerde yine dengesiz davranışlarıyla dikkat çeken genç yıldız, her konserine çıkarken sanki ilk konseriymiş gibi heyecanlandığını dile getirdi.

Oğulları moral veriyor
Britney'den sıradışı şov


Kendisini bekleyen seyirci ordusunu tatmin etmek için ekibiyle elinden geleni yaptıklarını söyleyen Spears, her konser öncesinde sahneye çıkmadan önce uzun süre dua ettiklerini itiraf etti.

Konserlerine oğulları Jayden ve Preston'ı da götüren Spears, onların varlığının kendisine moral olduğunu dile getirdi. Konserlerinin olduğu gün beslenmesine de çok özen gösteren Spears, konser sabahları saat 09.00'da kalktığını sonra da meyve ve fındıktan oluşan kahvaltısına geçtiğini dile getirdi. Ardından hafif bir öğle yemeği yiyen Spears, daha sonra konser vereceği mekana gelip son provayı yaptığını açıkladı