Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, TURSAB ve bir Alman firmasının organizasyonunda 10-13 Aralık tarihlerinde Uluslar arası İzmir Fuar alanında gerçekleştirilecek olan “Travel Turkey İzmir” Fuarına Didim Ticaret Odası "da stant açarak katılacak.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver, “Fuara Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ie ebirlikte Aydın, Didim ve Nazilli Ticaret Odası, Aydın Ticaret Borsası ile birlikte katılacağız. Bu fuara 413"ü yerli 17"si yabancı toplam 430 firma katılacak. Bizde 4 günlük fuarda bize tahsis edilecek 48 metrekare alanda Didim"i tanıtacağız. Bu konuda Turizmcilere ve esnaflarımıza bilgilendirdik. Esnaf Odası başkanımızla görüştük ve üyelerimize mesaj yoluyla bilgilendirdik. Amacımız Didim"in farklı yerlerde tanıtmak, bununla ilgili çalışmalarımızda oldu. İstanbul"da yapılacak EMITT Fuarına katılara tanıtım atağımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Döver, fuara katılmak isteyenler için 10 Aralık Perşembe günü saat 08:00"de oda binası önünde otobüs kaldırılacağını sözlerine ekledi.