Törene DSP Parti Meclis Üyesi Önder Aksakal, İl Başkanı Sümer Büyükyurt, İlçe Başkanı Hikmet Çiçek, partililer ve çok vatandaşlar katıldı.
Toplantıda konuşan Önder Aksakal, DSP"nin Bülent Ecevit"in izinden gittiğini ve halkçı Ecevit"in Türkiye için verdiği hizmetlerin devam ettirilmesi için var güçleri ile çalışarak tekrar iktidara geleceğini ifade etti. Aksakal, Nazilli"de DSP"nin şahlanması için gereken hareketin yeni başkan adayları Zuhal Köseoğlu önderliğinde başlayacağının altını çizdi.
“Yemek için değil hizmet için varım” diyerek konuşmasına başlayan Zuhal Köseoğlu da, “Yıkmak için değil yapmak için varım. Bölmek için değil birleştirmek için varım. Laik, demokrat, Atatürkçü herkese hizmet için başkan adayıyım. Bugüne kadar şehrimize hizmeti geçenleri saygıyla anıyorum. Belli kesimleri zenginleştirip, kendi kesesini dolduranları ise kınıyorum. Yoksulluk ve terör kötülüklerin anasıdır. Bunu önlemek işsizliği çözmekle gerçekleşir. Projelerimiz arasında şimdiki belediyenin başlamış olduğu yarım kalan işleri tamamlamak öncelikli hedefimiz. Bunların yanı sıra aşevi, kadın sığınma evi, yaşlı bakım evi, oluşturacağız. Kent konseyinin işlevini arttırıp, kitle örgütlerinin desteği ile sorunları çok daha hızlı çözeceğiz. Organize Sanayi Bölgesini bir an önce hayata geçireceğiz. Açılan işletmelere öncelikle gençlerin istihdamını sağlayacağız” dedi.
Köseğlu"nun konuşmasının ardından Parti Meclis Üyesi Önder Aksakal, Köseoğlu"nu kutlayarak parti rozetini taktı. Aksakal, aday tanıtımının yapılmasının ardından 29 Mart"ta yapılacak olan yerel seçimlerde başta Aydın merkez olmak üzere tüm ilçelerde başarılı olabilmek için çalışmalara büyük bir hızla devam edileceğini açıkladı.