Efe Otel"de gerçekleşen törende konuşan DSP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Engin Berberoğlu, Kuşadası"nı 10 yıllık kabustan kurtaracak güçlü bir ekip ve projelerle göreve talip olduklarını söyledi.
DSP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Engin Berberoğlu"nun da katıldığı törende sırayla DSP"nin belediye meclisi ve il genel meclisi üye adaylarının tanıtımı yapıldı. Ardından ise halen Kuşadası Belediye Meclis üyeliğini de yürüten DSP"nin belediye meclis listesindeki kontenjan adayı mimar Seher Mehdioğlu tarafından Berberoğlu"nun projeleri anlatıldı.
DSP adayı Engin Berberoğlu, Kuşadası"nın hiç hak etmediği bir noktada olduğunu belirterek, “ Fuat Akdoğan yönetimindeki 10 yıl boyunca Kuşadası hiç hak etmediği bir şekilde kötü yönetilmiş ve sıradan bir Anadolu kasabası halini almıştır. Seçime ramak kala Sayın Akdoğan, bu vurdumduymaz kötü yönetim anlayışını sürdürmekte seçim yatırımı altında halkın, belediyenin paralarını çar-çur etmektedir. Güçlü ve inanmış bir ekiple halkın karşısına çıktık. Kuşadası"nın sorunlarına köklü ve kalıcı çözümleri ancak biz sağlarız” dedi.
Engin Berberoğlu"nun belediye başkan adayı olduğu DSP listelerinde belediye meclis ve il genel meclis üyesi adaylarının isimleri şöyle: Yusuf Güneş, Abdullah Gür, Faik Alp, Muşti Demiroğlu, Mustafa Ergun Sarıoğlu, Cemil Köroğlu, Behçet Alp, Alper İstanköylü, Mustafa Tatar, Nihat Akbulut, Mehmet Aydın Güven, Murat Akçam, Mehmet Testici, İbrahim Özsürücü, Mustafa Keskin, Necdet Özyakan, Yurtseven Gökkaya, İlker Öz, Süleyman Moral, Kurtuluş Çadırcı, Ali Çağlı ve Levent İbrahim Demir.