Didim Ticaret Odası ve Özel Gonca Koleji’nin katkılarıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında “Çanakkale'den Kurtuluş”a etkinliği kapsamında “Dönmeyi Düşünmediler” isimli tiyatro oyunu sahnelendi.
Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde dün akşam saat 19:30’da sahnelenen oyunu Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve eşi, Didim Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili Ergun Korkmaz, Ticaret Odası Meclis Üyesi Ömer Vela, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Kaplan, Didim Devlet Hastanesi Müdürü Cengiz Bayar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Bayar, Okul Müdürü Buhari Kaçar ve Didimliler izledi. Oyun öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.
Çanakkale Savaşının ülkemiz açısından öneminin ortaya koyulduğu oyun da bir kumandanın izlenimlerinden yola çıkılarak oyunlaştırılan oyun davetlilerin büyük beğenisi topladı. İzleyiciler zaman zaman oyunu gözyaşları içinde izlediği görülürken oyun büyük alkış topladı.

20120308ay527444_03.jpg