Samanyolu TV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisinde 'Dila Hemşire' karakterini canlandıran Müjgan Gönül, tedavi olarak hastalığı yendi.

Hastaneden taburcu edilen Gönül, Show TV Ana Haber Bülteni'nde Korcan Karar'a konuk oldu.

Domuz gribi olduğunu öğrenince hüngür hüngür ağladığını söyleyen Müjgan Gönül, ölümü de ensesinde hissetmiş.

Domuz gribi hakkında medyadaki haberlerden bilgisinin bulunduğunu anlatan Gönül, "Ölümün korkusunu ensede hissetmek vardır ya aynen öyleydi" dedi.

Hastalığa yakalandığını öğrenir öğrenmez babasını aradığını ve kendisini teselli ettiğini ifade eden Müjgan Gönül, tedavi süresinden sonra yeniden testlerinin yapıldığını ve her şeyin olumlu çıktığını anlattı.

Yepyeni bir hayata başladığına vurgu yapan Müjgan Gönül, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Günlük hayattaki koşturmaca içerisinde insan hiç düşünemiyor bunu ve ölümü kimse kendine yakıştırmıyor, ya da yakın çevresine. Ama böyle bir şey karşınıza geldiğinde evet bir durup hayata tekrar bakıyorsunuz. O karantinada yattığım günler boyunca çok iyi baktım tekrar."

Karantina sırasında olumlu ve pozitif düşünerek hastalık sürecini olumsuz etkilememeye çalıştığını ve 'Bunda da bir hayır vardır" dediğini anlatan Müjgan Gönül, insanlara bu hastalığın o kadar korkutucu olmadığını gösterdiğine sevindiğini sözlerine ekledi.

(Televizyon Gazetesi)