Bild, "Beşiktaş Thomas Doll´u istiyor" başlığı ile verdiği haberinde, Beşiktaş Thomas Doll´u istiyor ama o, önce evlenmek istiyor diye yazdı.

43 yaşındaki Thomas Doll´un 5 Haziran 2010 tarihinde nişanlısı Biljana ile evlilik planları yaptığını belirten gazete, Alman teknik adamın dün uçakla Hamburg´tan Zürih´e giderek, Zürih Gölü´nde yapmayı planladıkları düğün partisinin organizesiyle ilgileneceğini yazdı.

Thomas Doll´un farklı doktorlarda tepeden tırnağa kontroldan geçtiği belirtilen haberde, 2010´un Alman teknik adam için ilginç bir yıl olacağı yorumuna yer verildi.Alman teknik adamın mesleki yaşamında da değişiklikler olabileceğini vurgulayan bild, Thomas Doll´un Beşiktaş´ın takibinde olduğunu ve "Thomas Doll´un bende bunu duydum" diye söylediğine yer verdi.

Kongreye hazırlanan Beşiktaş´ta hareketlilik olduğuna deyinen bild, başkan adaylarının yeni teknik adam vaadinde olabileceği yorumunu yaptı.

Thomas Doll´a Beşiktaş Kulübü´nden herhangi birisinin teklif yapıp yapmadığı ve hafta sonunu bay geçirecek olan Gençlerbirliği´nin, gelecek hafta İnönü Stadı´nda Beşiktaş ile yapacağı maçın sonucu merakla bekleniyor./fanatik