Arda'yı ameliyat eden doktor Muschaweck, 'Hala sakat olması imkansız. Başka bir sakatlığı nüksetmiş ya da psikolojik bir durum var. Aynı yöntemlerle tedavi ettiğim Owen 9 gün sonra gol attı' dedi

Hakan Şükür'ün, 'Arda'nın sakatlığı psikolojik olabilir. Yıldız oyuncular böyle zamanlarda hedef olmaktan çekindikleri için sorumluluk almak istemez ve kendini sakat hissedebilir' sözleri büyük polemik yaratmıştı. Hatta bu açıklamalar yüzünden Arda da Hakan Şükür'e küsmüştü. Ancak doktorunun yaptığı açıklamalar Hakan Şükür'ü haklı çıkarttı.

TEKNİK: MİNİMAL ONARIM...

Arda Turan'ın ameliyat eden Alman doktor Ulrike Muschaweck, genç futbolcunun sahalara hala dönemediğini öğrenince şok oldu. 2 binden fazla futbolcuyu ameliyat ettiğini hepsiyle teker teker ilgilenmesinin söz konusu olmadığını belirten Ulrike Muschaweck, Arda Turan'da diğer oyunculara uyguladığı 'Minimal onarım' tekniğini kullandığını açıkladı.

HALA SAKAT KALMASI OLANAKSIZ

Arda'ya uyguladığı yöntemi Owen'a da uyguladığını ve İngiliz futbolcunun 9 gün sonra çıkıp gol attığını belirten Ulrike Muschaweck, kendisinin yaptığı ameliyat sonrası Arda Turan'ın sakat kalmasının olanaksız olduğunu iddia etti. Başka bir sakatlığının nüksetmiş olabileceğini veya psikolojik olarak bir durumunun olduğunu belirtti.