TV8 ekranlarında yayınlanan Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan şarkıcı Aysu Baceoğlu, şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Dudak silikonlarını çıkarttırmadan önce de dudakların his olduğunu söyleyen Baceoğlu, 'Ben üç sene silikonlarla gezdim. Gerçi 1,5 senesimde erkek arkadaşım olmadı. Doktorlar bana şunu söyledi 'bu aslında eriyebilirdi masaj yaptırsaydın.' Bir doktor da dedi ki, 'öpüşseydin erirdi.' Artık Doktorlarda ne diyeceklerini bilmiyorlar ' dedi ve ardından şu açıklamayı yaptı: 'İlk bir sene icraat vardı. Olmasaydı daha şiş olabilirdi belki.

'Silikonlarım uyuşuk, his kaybı gibi sıkıntılar yaratmıyordu ' diyen Aysun Baceoğlu, 'Sadece sabahları vücut daha şişer ya uyandığında, dudaklarım iyice şişiyordu. Annem her sabah 'dün dudaklarına bir şey mi yaptırdın' diyordu ' ifadelerini kullandı.

'SİLİKONLARIMI DALGA GEÇTİLER DİYE ALDIRMADIM '

Silikonlu dudakları yüzünden, başta ünlü şovmen Okan Bayülgen olmak üzere bazı kişiler tarafından alay konusu olan Baceoğlu, 'Ben kimseyi çok fazla ciddiye alan biri değilim. Tek dinlediğim insan vardır, o da annemdir. Sadece onun için yaptım bu ameliyatı. Yoksa biri çirkin dedi, öteki ördek getirdi programa diye değil. Ben de eğleniyorum onlarla beraber. Ben zaten kendimle çok fazla dalga geçen bir kadınım, başkasının dalga geçmesine gerek yok ' şeklinde konuştu.