Denizli Tabib Odası üyesi doktorlar, Tam Gün Yasası'nı protesto etmek için bu kez farklı bir yol izledi. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli öğretim üyeleri ve doktor adayı öğrencilerle bir araya gelen doktorlar, 'Çok ses, tek yürek, türkü söyleyerek' sloganıyla mikrofonu ve kamerayı ellerine aldı, 'Tam Gün Yasası'nı Protesto Klibi' çekimine soyundu. Doktorlar, Bulutsuzluk Özlemi'nin 'Sözlerimi Geri Alamam' adlı şarkısını söyledi.

Tam Gün Yasası'na karşı tepkilerini çeşitli eylemler düzenleyerek gösteren doktorlar, bu kez de kliple eylem ve protesto hareketi başlattı. 13 Mart'ta Ankara'da düzenlenecek 'İyi Hekimlik, Nitelikli Sağlık Hizmeti' mitingine hazırlanan doktorlar, eylemlerinde kendi çektikleri klipten de yararlanacak. Türk Tabipleri Birliği Haberleri' Türk Tabipleri Birliği (TTB) çalışma için tüm hekimlere çağrı yaptı. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, Denizli Tabip Odası üyeleri ve tıp fakültesi öğrencileri de bu çağrı üzerine klip çekti. Öğrenciler, öğretim üyeleri ve doktorlar hep birlikte 'Sözlerimi Geri Alamam' şarkısını bir gitar ve flüt eşliğinde söyledi. Amatör kamerayla bir doktor tarafından çekilen klip, montajı yapıldıktan sonra Türk Tabibler Birliği'ne gönderildi.

Denizli Tabib Odası Başkanı Ersin Çağırgan, 13 Mart'ta da düzenlenecek mitingte bütün illerde çekilen kliplerin bir araya getirileceğini söyledi.