ABD"li çocuk doktoru 12 yılda 102 hastasına 471 kez taciz ve tecavüz etti. Sapık doktor şimdi ölüm cezasıyla yargılanacak...

Tecavüz edip kameraya kaydetti

ABD tarihinin en büyük çocuk tacizcisi bir çocuk doktoru çıktı. Delaware eyaletinde bulunan Lewes kentinde yaşayan Earl Bradley"in muayenehanesinde 1998"den beri 102 kız ve erkek hastasına tam 471 kez cinsel taciz ve tecavüzde bulunduğu belirlendi. İhbar üzerine muayenehaneye baskın düzenleyen polis, doktorun kaydettiği onlarca video kaydını da ele geçirdi. Amerikan basını bu davanın ABD yargısının kayıtlarına geçen en korkunç dava olabileceği belirtildi.

Kurbanların sayısı artabilir

Cezaevine konulan doktorun diploması iptal edildi. 2.9 milyon dolar kefalet ücreti belirlenen sapık doktor 29 ayrı suçtan mahkemeye çıkacak ve ölüm cezasıyla yargılanacak. Delaware eyaleti Adalet Bakanı Beau Biden, “ABD tarihinde bu kadar çok kurbanın karıştığı bir başka olay daha bilmiyorum. Kurbanların sayısı artabilir” dedi. Olayın duyulmasıyla küçük bir kent olan Lewes sakinlerinin altüst olduğu belirtilirken, ailelerin 2005"teki şikayetlerine rağmen adli makamların neden soruşturma açmadığı tartışılıyor.

Vatan