Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi’nde görev yapan Azeri doktor G.M., iddiaya göre, dün saat 20.00 sıralarında, kampus içerisinde Nükleer Bilimler Enstitüsü çevresinde, yolda adres sorma bahanesiyle durdurduğu bir kız öğrenciye cinsel organını gösterdi.

Kız öğrenci koşarak G.M.’nin yanından uzaklaştı, ardından kampuste görevli güvenlik görevlilerine durumu anlattı. Bir süre sonra güvenlik görevlilerine, iki kız öğrenci daha aynı şikayette bulundu.

Bunun üzerine görevliler kampus içinde bu kişiyi aramaya başladı. Güvenlik görevlileri, Eczacılık Fakültesi öğrencisi Ö.I. (22) ve lisansüstü öğrencisi G.Ç. (24) ile Gıda Mühendisliği Fakültesi öğrencisi S.S.’nin (22) teşhisi üzerine Dr. G.M.’yi yakaladı, durum polise bildirildi.

EVLİ VE BİR ÇOCUK BABASI
Gözaltına alınarak Bornova Polis Merkezi’ne götürülen Dr. G.M.’nin, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. 3 kız öğrenci polis merkezine de gelerek ifade verdi.

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Dr. G.M.’nin, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Azeri doktor G.M. hakkında, yan dal ihtisası yaptığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın da idari soruşturma başlattığı bildirildi.