Dünyaca ünlü iç çamaşır markası Victoria's Secret'ın en popüler ismi Alman model Heidi Klum, geçtiğimiz günlerde dördüncü bebeğine hamile kaldığını açıklamıştı.

Klum, bebeğiyle ilgili yepyeni gelişmeleri Us dergisine anlattı. Hamile olmayı çok sevdiğini belirten model, doğum sonrasında yine eski haline kavuşup Victoria's Secret defilesinde podyuma çıkacağını ifade etti.

35 yaşındaki Klum, sonbaharda dünyaya getireceği bebeği için heyecanlı olduğunu, bir daha çocuk sahibi olmayı düşünmediğini ancak bir kez daha hamile kaldığını öğrendiği zaman çok mutlu olduğunu söyledi.
"Leni ve Henry'den sonra bir kez daha çocuk sahibi olmayı düşünmüyordum ama Johan'a hamile kaldığımı öğrendim. Johan'ın doğumundan sonra da bir kez daha çocuk sahibi olabileceğimi düşündüm. Dördüncü bebeğimiz son çocuğumuz olacak."

Annelik hissi hakkında da konuşan Klum, "Başka bir insanı içinde büyütüyor olmak mucize gibi bir his" şeklinde konuştu. Hamile kaldığında fazla kiloları dert etmeyen ve doğru beslenip spor takviyesi yapan model, "Almanya'da yaşadığım yıllarda kızartmalarla, soslu ve yağlı yiyeceklerle besleniyordum. Ancak son 13 yıldır Amerika'da yaşıyorum ve beslenmeme çok özen gösteriyorum. Üstelik eşim Seal beni hep çok seksi bulduğunu söylüyor. Önemli olan da bu" dedi.

Kasım ayında Victoria's Secret defilesine çıkacak olan Heidi'yi şimdiden bebek telaşı almış bile.