Brezilya'da 5 doktordan oluşan ekip, Santa Isabel hastanesindeki doğum sırasında bebeğin kafasını koparırken, başsız gövde anne karnında kaldı. Kadın hemen sezaryenle ameliyata alındı ve gövde anne karnından çıkarıldı.

Brezilya'nın kuzeydoğusundaki Aracaju'da problemli bir doğum sırasında bebeğin kafası koptu. 5 doktordan oluşan ekip, Santa Isabel hastanesindeki doğum sırasında bebeğin kafasını koparırken, başsız gövde anne karnında kaldı. Kadın hemen sezaryenle ameliyata alındı ve gövde anne karnından çıkarıldı.

22 yaşında ve üç çocuk annesi hastanın kuzeni Gilmara Azevedo dos Santos, korkunç olayı Brezilya'da Globo G1 internet sitesine anlattı. Saatler geçmesine ve doktorların tüm uğraşlarına rağmen doğumun gerçekleşmediğini ifade eden Gilmara, bir anda panik yaşandığını ve doktorlardan birinin "Marcos, sen deli misin?" diye bağırdığını söyledi. Kuzeninin olaydan dolayı şoke olduğunu ve halen büyük sancılar içinde kıvrandığını dile getiren Gilmara, hastane hakkında dava açacaklarını ifade etti.

Hastane yöneticisi Debora Leite, olayla ilgili olarak profesyonel bir ekip tarafından soruşturma başlattıklarını söyledi.